fredag 1 juni 2012

LJUVLIGA FREDAG




Nu är det fredag och jag vet inte om jag ska skriva "äntligen" för just nu älskar jag mitt jobb. Mitt jobb ja! Jag jobbar med det jag brinner för. Silver, pärlor, arbeta med händerna, kontakt med härliga människor & lite egen-påhittad marketing. Jag nyper mig i armen och tänker att jag älskar´t! Alltihop! 

Men jag ser ändå fram emot helgen. Så klart. Maken är ledig. Mamma & pappa anlände igår sent. Och herre gud, min pappa är pensionär fr o m idag! Pensionär! Liksom! Min pappa! En väldigt ung & pigg sådan. Nu ska vi se vad han går för - eller hur mamma? *blink*

Och så sladdar Flisans farmor & farfar in under dagen. Och så blir det stort 2-års-kalas imorgon för den sötaste lilla Flisan i hela världen. Little.sis & co. ska bjuda på kalas med buffé från Hötorgshallen och till det blir det rött, massa babbel & mys. Sådär himla najsigt!

Och så ska jag jobba. Och så ska barnens nya sängar komma. Och så ska jag titta ut en cykel (förslag?). Och så ska jag pussa lite extra på Bosse (som upplevt dagis lite extra jobbigt denna vecka). Och så ska jag sitta och prata om energi & hur kroppen jobbar med Nilsen (de har det som tema i skolan just nu). Och så ska jag kanske, kanske hinna ta en sväng ner på stan med min mamma. Och så ska jag kramas med min kära Make. Och prova mina nya kläder från jCrew som damp ner igår med specialleverans från USA. 

Jamen. Ni hör ju vilken toppen, toppen helg det här kommer att bli. Och om ni tycker att jag är lite 'borta' just nu så är det för det där med jobbet. Som jag älskar. Men som jag 'inte riktigt är van vid'. Haha. (säger 'hon' som jobbade 07:00-20:00 inom finans tidigare och ändå fick livet att gå ihop). 

... och till er
önskar jag en riktigt trevlig helg! 

Ps. Jag lägger in bilden på Busen från förra helgen - nakenfis på en favoritklippa - i strålande solsken. För att minnas nu när regnet öser ner. Brrr ... 

16 kommentarer:

  1. Älskar också fredagar! Låter som om din kommer att bli knaon. Ganska ny läsare här, härlig blogg du har och otroligt fina smycken (kommer definitivt bli inköp för min del, är lite kräsen när det gäller smycket, men sett mycket fint hos dig, kan se konfirmationspresenter och examenspresenter å så lite till mig i framtiden:-)) Vad härligt att du verkar så nöjd med ditt livsval och att få följa en dröm att jobba med det du vill! Vi verkar bo i samam stadsdel och med landsställe väldigt nära, välden är liten!

    njut av din helg!

    SvaraRadera
  2. Hej Amelie.
    Vad kul att du hittat till min blogg. Och vad smickrad jag blir över dina ord. Jag suger åt mig av allt. Och rodnar lite. Att vara nöjd över sina livsval är viktigt, men inte alla förunnat. Jag är tacksam varje dag för att jag kan hålla på med det som jag vill - men så har jag och Maken också planerat och strävat efter vår livsstil under många & långa år nu och gjort en och annan uppoffring för att komma dit vi är idag. Och vi är ju inga ungdomar längre. ;)
    Och visst bor vi i en härlig stadsdel ;) och att ha lantställe på vår ö är en dröm. Var är ni på ön?
    Kanske springer vi ini varandra utan att vet vilka vi är? Kram & trevlig helg, Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ta åt dig, du är jätteduktig:-)

      Ja vi bor i den bästa stadsdelen! Vi har lantställe på en ö -precis utanför Ö-lagnö (parkeringsplats på Gillstig, där vi har vår lilla båt för att ta oss till vår ö och där hämtas morgontidningen på sommaren och jag springer ofta i naturreservatet då, underbara omgivningar:-))

      Ja kanske springer vi på varandra!

      allt gott, kram

      Radera
  3. Glömde apropå små skor, har du kollat affären som ligger i Vasastan nära Adolf Fredrik i hörnan Tegnérgatan Upplandsgatan (nära Tegnerlunden)? De har skor från små storlekar till mycket stora, där kanske du kan hitta något? Kan kolla upp namn och exakt adress!

    SvaraRadera
  4. Det blir en toppenhelg!!
    Bara regnet kunde ge sig..jag vägrar gå ut i dag, bara myser inne:-) Och ska försöka hinna med en fotosession på lillis innan hämtning.

    Ses!
    Kram Lina

    SvaraRadera
  5. Vilken underbar sommarbild...
    Ja tänk känns konstigt när ens föräldrar blir pensionärer- grattis till din far;)
    önskar dig en fin helg. Kram

    SvaraRadera
  6. En alldeles helt ljuvlig bild! Ha en skön helg (det låter som du kommer få det)!

    SvaraRadera
  7. När jag såg din rubrik här trodde jag kanske att du var utomlands, då jag precis kom in från regnet ISKALL.. Men det låter härligt alltihop!
    Och grattis i efterskott, jag missade!!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Men gud vad härligt det låter lilla U. Hoppas att kläderna från Jcrew passa, så mycket fint ju. Ha nu precis en så härlig helg som du önskar.

    kram
    sanna

    SvaraRadera
  9. Åh vilken underbar bild! Ha en härlig helg kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen,
      Tack för dina fina ord inne hos mig! Jag beställer mina klistermärken i olika former med min logga på hos Vistaprint.se. Kram igen Mia

      Radera
  10. Låter som en alldeles förträfflig helg minsann!!!
    Ha det toppen!!!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Det där lät som ett fantastiskt upplägg på en lyckad helg!

    Och vilken fantastisk produktlansering nedan - tjo ho!! - gillar stort!! Nu har jag ju helt plötsligt två halsband på min önskelista :)

    KRAM!

    SvaraRadera
  12. Tycker att det låter som en alldeles strålande helg ligger framför dig. Njut! Och när det blir måndag igen så fortsätt njut! Kramar

    SvaraRadera
  13. Apropå cykel, kolla in det finska märket Pelago och modellen Brooklyn. Jag tror det är en cykel du skulle gilla. Jag älskar den!

    SvaraRadera
  14. Men ameeh! Sådan härlig helg!! Supertoppen på alla plan ju! Kram!!


    Själv har jag redan avklarat en magsjuka under fredagskvällen...not so happy är man då. Men syrran berättade nyss att ett par Pop the Champagne är på gång och då blev jag happy igen :) Då blir läge för little.U i Mokkasins bröllopskategori ;)))

    SvaraRadera