torsdag 31 maj 2012

WINGS OF LOVE
Nu ska ni få se mitt senaste little.u smycke. Det är inget avancerat alls. Faktiskt ganska enkelt. Precis så som jag vill att det ska vara. En ring i kraftigt silver (15 mm) och två vackra vingar (30*10 mm) - hängandes på en silverkedja. Jag kallar det "wings of love". För att det (för mig) symboliserar att allt är möjligt ...

Smycket är just nu mitt favorit smycke. Jag bär det varje dag. I en tunn, tunn ankarkedja (40 cm). Det skramlar lite härligt när jag går. Jag fingrar på det ofta, gör mig påmind om hur bra jag har det. 

Och så tänker jag vilken perfekt present det är att ge det här halsbandet till någon som tar studenten/examen. Som ska ge sig ut på sin nya resa i livet. Som en liten nykläckt fågelunge. På egna ben. Eller kanske till sin vän för att hon alltid finns där för en. Till sin mamma för att hon skyddar en under sina vingar. De - vingarna - kan symbolisera mycket. Eller kanske bara vara rackarns snygga. Enkelt coolt liksom.


Halsbandet kostar - med en 40 cm (1.4 mm) ankarkedja - 450 sek. Skulle du önska en längre kedja/ annan slags kedja kan priset förändras något. Allt material är i sterling silver (925).

Skulle du vilja beställa ett halsband WINGS OF LOVE emailar du mig på ulrika.burell@telia.com - med så mycket detaljer som möjligt över dina önskemål (om du har några).


Ps. Kedja på bilden är en kraftig kulkedja (2.0 mm) i längden 80 cm. Då blir halsbandet 'lite' dyrare. 


10 kommentarer:

 1. Nu,nyss precis i denna sekund bestämmer jag mig för att införskaffa ett lill u smycke. Jag har ju velat ha så länge och gillat precis allt du visar :)

  Ska bara dricka upp kaffet först

  Kram

  Ida&Nike

  SvaraRadera
 2. Åhh vilket ljuvligt smycke...underbart namn på det oxå;) Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint!! Är såå sugen på det, men jag skulle vilja se det på, både med den långa kedjan och den korta. Upptäckte nyss, för typ en minut sedan att jag tappat mitt mrs skull armband, så nu gråter jag blooood :´´´( Haft det på mig ända sen jag slet upp det ur det fina lilla paketet...

  SvaraRadera
 4. Ullis. oooh noooo. leta hemma. 'hon' kanske ligger där. jag hittade min 'donna' i vår soffa nyligen. hon är lite wild & crazy! tänk att du haft henne på ända sedan september. det är ett gott betyg. jag ska försöka få min syrra att ställa upp som modell på fotografering i helgen. kram. ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har engagerat hela la familia i letandet, har inte gett upp hoppet på att hon ska komma fram... Ett helt perfekt armband!! Ja se till att få syrran att ställa upp och modella lite ;)
   Ha en trevlig helg!!!

   Radera
 5. Just nu är jag måttligt besviken på min b-friend som dagen innan födelsedagsfirande skriver "vad önskar du dig förutom det där armbandet med hjärta. Jag kommer inte ihåg vad sidan hette.... något annat?". NÅGOT ANNAT????
  Åhhhhhhh......
  :'(

  SvaraRadera
  Svar
  1. CHANGED PLANS! :D
   snart trillar det nog in en beställning från min käre pojkvän, L.
   jippi!!

   Radera
 6. Åh, det är såå fint!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Gillar tanken på lång kedja och plingandet när man går.... Trycker på Gilla, helt enkelt.

  Och tack för tipsen med vänskapsbanden. Känns coolt att få tips från ett riktigt proffs! Får köpa sådant där annat garn då-då... för jag behöver nog mycket knyt-terapi för att stilla överskottsenergi i sommar! Kram

  SvaraRadera
 8. Väldigt väldigt snyggt! Kram Nilla

  SvaraRadera