torsdag 14 juni 2012

BLACK LADY


Jamen hönni. 
Hur kan man HJÄRTA en cykel så mycket. Jag fick ju den i födelsedagspresent av mina boys. Och så skulle jag själv få gå och välja ut en hoj som passade mig. Jag visste vad jag sökte. Men inte om den fanns (i verkligheten, så att säga). Men det gjorde den!

Stora runda, välpumpade däck (bruna). Mjuk & sviktande sadel. Rundat skönt styre med mjuka handtag. 3 växlar. Pakethållare. Cykelkorg. Lite retro. Och allt till ett bra pris. Och med ett bra service-paket dörtill. Heja! Heja! Jag älskar min Stockholm.

Så se upp alla ni på storstadens gator ... Nu är jag och the Black Lady ute och far. 


11 kommentarer:

 1. Förstår dig precis! Jag hade samma upplevelse för ett par år sen då jag köpte min Skeppshult. Det blev så bra! Och en helt ny grej att cykla, på en skön och lättrampad cykel. Kanske susar vi förbi varann nån gång på stadens gator på våra fina snurror :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin hoj! Och schnyggväskan i finaste cykelkorgen. Wow!

  SvaraRadera
 3. Ja men vilken fin! Det är så härligt att susa fram på sin cykel med cykelkorgen full av finheter och vara på väg i sin ensamhet. Fritt och befriande. Susa på!

  SvaraRadera
 4. Låter härligt!! Lite annat än "Golden Gunnar" haha ;-) kram E-lein

  SvaraRadera
 5. Oh la la, vilken snygging. Se upp i backarna!

  SvaraRadera
 6. Den är fantastisk! Min ser ut ungefär likadant men med rost, ingen pakethållare, dåliga bromsar och ca 30 år äldre. Tror minsann att jag också måste göra ett blogginlägg om min cykel. :)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig och snygg cykel! Ha en skön Fredag. Kram Elina

  SvaraRadera
 8. Fin cykel och finfin väska. Vad är det för någon?
  /ebba

  SvaraRadera
 9. Hej Ebba. Väskan är en storfavorit i äkta skinn som jag köpte på HM för ca 2 år sedan nu, kanske förra året. Underbar! De har en liknande nu som är svart. Som är så fin också (har den med). *ler* Älskar skinnväskor.
  Trevlig helg. Ulrika

  SvaraRadera