torsdag 24 maj 2012

TRUMVIRVEL ...

Okej.

Nu har jag spanat in alla helt underbara inlägg som ni skrivit på era bloggar, känt "wow alltså" över hur många ni är som gillar little.u på FB och slutligen räknat. Ett stort tack till er alla! Vilken feedback. Jag blir nästan ego-boost-hög. Har liksom lite svårt att ta till mig allt. Som en dröm. Som jag snart kommer vakna ur. Så - många, många tack!

Sedan skulle det då rättvist lottas fram en vinnare (vad svårt att bara välja en). Och då använde jag en sådan där manick - ni vet som slumpar fram en siffra. Voíla:

Grattis Mini (22 maj 2012 10:01)!
Lite kul är det ju att någon som heter Mini vinner ett HJÄRTA MINI - va!

Mini, du får höra av dig till mig med vad du vill att jag stämplar på dina två brickor som hör till smycket HJÄRTA MINI. Om du kanske vill lägga till fler brickor, eller göra några ändringar på det. Här finns jag: ulrika.burell@telia.com


±

Och till er som (tyvärr) inte vann. Ni får mer än gärna beställa ert eget HJÄRTA MINIHalsbandet kostar - med ett hjärta & 2 brickor samt 40 cm (1.4 mm) ankarkedja - 375 sek. För varje bricka som du sedan väljer att hänga på kostar det 50 sek. Allt i silver (925). Ett perfekt varje-dag-smycke. Att bära med de kära. Jag bjuder på leveransavgiften (med 1:a klass post) på beställningar av halsbandet hjärta mini fram t o m onsdagen den 30 maj 2012. 

Skulle du vilja beställa ett halsband HJÄRTA MINI emailar du mig på: ulrika.burell@telia.com - med så mycket detaljer som möjligt över dina önskemål.

Trevlig kväll!

3 kommentarer:

  1. Grattis till vinnaren, kan tro hon blir glad! En fin kväll till dig också! Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Hurra för Mini!! Det är en kompis till mig, vad kul!

    SvaraRadera
  3. Hittade din blogg och dina smycken via min vän Anna (Rackarungar). Vi letar efter något fint minne att ge vår dotter på dopdagen och jag fastnade för ditt Jag hjärtar... Jag fastnade för mycket annat också ska jag säga. Väldigt fina smycken! I alla fall, om min man samtycker så kommer du inom kort att få ett mail med beställning. Hur lång leveranstid har du? Ha det bra! /Sara

    SvaraRadera