torsdag 24 maj 2012

DIGGELODIGGELEI


ett ben ?


Den här veckan är det highchaparal här hemma. Saker som händer varje dag. Det är vårfest på skolan, det är förskolansdag. Det är sommardrinkar. Det är inköp och roligast av allt så jobbar jag massvis. Och solen - så himla härlig. Och hemmet då? Det skulle behöva en ordentlig grovstädning. Jag skulle behöva gå iväg med kassar med avlagda kläder. Jag ska beställa barnens sängar. Jag ska ta tag i projektet bygga ut stugan. Jag ska ...

±

Men istället drar jag på mig mina rosa-guld ballerina och en skön sommartopp och kör på med det dagliga. Ska lämna barnen nu och sedan gå igenom dagens lista med en kaffe - i solen, på vår grönskande innegård. Jag tror jag blundar ännu en dag till för hur det ser ut här hemma. Och njuter av dessa dagar som är just NU.

Och så ska jag ju lotta ut ett HJÄRTA MINI idag också ... (ska bara räkna lite och använda den där 'räknaren'). Och ja just ja. Under tiden tycker jag ni ska titta in till Vardagssnygg och vara med i hennes "cotton button-tävling" ... 

Det här blir en bra dag! 
Eller hur?


12 kommentarer:

 1. Låter som helt rätt sätt för dagen!

  SvaraRadera
 2. Shit vad snygg du är! Skor, byxor, topp och dina ben. Blir inte bättre än så ju. Ha en fin sommardag!

  SvaraRadera
 3. Så snygg outfit! Och dom där ballerinas påminner mig jättemycket om mina jag hade på balletten som liten - nästan exakt likadana.

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka fina ballerinas! Precis som riktiga balett-skor! Highchaparal är jag den första att skriva under på, det händer saker precis hela tiden! Än en gång önskar jag att dygnet hade fler timmar, alternativt att det där med sömn vore överskattat ;) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Snygg du är, superfin outfit! Känner igen det där, ser ut som kaos hos mig med nu! Kram kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Love the shoes! Var kommer de ifrån?

  Yes, ska tipsa A om maskrosdödaren, en hit faktiskt..

  E:et är fr Panduro man kan säkert skapa själv med tejp och kartong. Mitten strecket påE:et. Gick tyvärr av.. :( åh, du får gärna ge bort ett fågelbad (blink-blink) det känns som överkurs för mig som inte ens klarar ett E.

  Du måste berätta vad duköpte sen! Nyfiken i en strut.

  Överblicksbilder är min svaghet, urkass på det. Jag får träna!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min tur för as-garv. Jag har ju ett par lika dana skor, fast i gult, som jag dessutom har på mig på bilden med betong-E:et... :)

   Hmm.. säg vad du vill men jag tycker ändå att det verkar komplicerat med rabarberblad. Du får visa upp dem på bloggen. Mitt E blev ju mindre lyckat.. så jag lägger ner min mycket korta betongkarriär.

   Radera
 7. Hejhej.
  Visst har du fått mitt beställningsmail?
  Kram

  SvaraRadera
 8. Underbart. Det blir alltid underbart med rosa byxor och guldskor.
  Mina rosa åker nog på imorgon!
  Kram fining

  SvaraRadera
 9. Vilken supersnygg blus! Var kommer den ifrån? Hälsningar Christine

  SvaraRadera
 10. Riktigt vackra guldballerinas! Superfint till rosa jeans och spetsblus:)

  SvaraRadera
 11. Åh, vad fint!
  Var kommer byxorna ifrån?

  SvaraRadera