måndag 21 maj 2012

RAYBAN JUNIOR


Idag bara måste jag tipsa om de allra coolaste solglasögonen för barn. Från Ray Ban.

Både Nils & Bo har fått ett par var. Jag vet att många resonerar som så att det är för dyrt att köpa 'riktiga' solglasögon - speciellt till sina barn. De kommer bara bort eller så trampar man på dem. Men jag (optiker-dotter) vill ge det bästa till mina barns små ögon. Och Ray Bans solglas är världsklass! Framtagna för piloter. En njutning för ögat. Jag bär inget annat framför mina ögon när solens strålar är starka. Så varför ska mina barn gå omkring i något sämre. De kostar en slant, javisst. Men det är de värda och är de inte superdupermegacoola?!

Hoppla. Jag fick visst också ett par nya. Mmm ... Ska visa snart. De måste bara beställas hem först.

7 kommentarer:

 1. Men åh!!! Älskar modellen. Klart kidsen ska ha Ray Ban, hihi!

  Jag har kärat ner mig i ett par Local Firm, kan liksom inte släppa taget och gå vidare...

  Jag gick till Sofiahemmet och blev sedan slussad till Karolinska för operation. Nu träffar jag en hudspecialist på KS. Börja med din husdoktor så kan de skriva remiss till en hudspecialist. Ulrika, gå och kolla, man ångrar bara det man inte gör. Det är viktigt.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och du, Apelsinen, köp fax tan, ingen risk för Ranelid-look!

   Radera
 2. Åhhh, vi är ju familjen pilot, känns som ett måste då:-) Stella har ett par rosa pilotisar från NY men de här klår ju dem big time!
  Tack för tips!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Klart småfolket ska ha riktigt solisar också! Måste köpas nu!

  SvaraRadera
 4. Hade ingen aning att RayBan gjorde brillisar för barn. Självklart ska de ha det bästa om det innebär att ögonen skyddas.

  SvaraRadera