fredag 27 april 2012

little cute MOKKASIN


Den allra, allra finaste nätbutiken är little cute MOKKASIN. För herre gud vad mycket vackra saker Sofia lyckas hitta och sälja i sin lilla butik! Inte nog med det, hon tar de allra vackraste bilderna på dem - i sin hemma-miljö. Som är lika vacker den ... Hon har ett hem 'to-die-for'!

Jag har länge tänkt köpa den lilla söta kanin-lampan ... men den har varit slut i lager. Så nu när den äntligen fanns i butiken slog jag till. På den och lite annat smått och gott (bl a washi-tejp ... oooohlala!). Och allt kom levererat i en gigantisk låda. 'Tyvärr' var barnen med och öppnade den (!) vilket innebar att jag inte hann fota hur vackert det var från början. Men jag tycker hennes egna bild (1:a bilden) talar för hur vackert det var. Och även när barnen rotat runt i lådan var det lika vackert (2:a bilden). Silkespapper och vackra band så långt ögat kunde nå. En dröm för en papper & band älskare som jag. (ni kan inte ana vilka lager av papper - vackra papper - jag har i mina skåp ... suck!) Tack snälla Sofia för de fina sakerna som du skickade mig & tack snälla för all den inspiration som du ger via din blogg.


5 kommentarer:

 1. Jag vet en till som skickar alldeles bedårande små paket med en fjäder på. Ja det är ju DUUU!.

  Paketet kom igår. Armbanden sitter på min arm. Min dotter är avundsjuk så ja det kommer fler beställningar. Måste mäta hennes lilla handled först.
  Ett skrytinlägg kommer snart ;-)

  Tack snälla!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina papper, kan tänka mig att ha butik bara för papperna :) hittade du något på hd utförsäljning? Såg i inlägget tidigare att du skulle dit. Tack för din hälsning hos mig! Jättefin blogg du har, kommer gärna hit igen! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. jasså :). sånt är scary.
  ha en fin helg!!!!
  o ja, sofia e grymmare än grym. kaninlampan e så du :). fiiin!
  kram//jennifer

  SvaraRadera
 4. Men snälla rara du! Vad glad du gör mig, tusen tack!
  Och tack själv och du ska tro att jag ser med spänning fram emot nästa vecka, du snälla!
  Ha nu den finaste helgen, kramar!

  SvaraRadera
 5. Jo jag hittade lite på utförsäljningen men man måste kolla mycket och det vart snabbt utplockat. Kramkram

  SvaraRadera