torsdag 26 april 2012

COS | FRISSAN

vill du ha mitt päron !

hopp i trappan .

ruuuuumpa .

COS barnkläder är helt underbara! 

Dessa mjuka, gråmelerade byxor hittade jag till pojkarna sist jag var på COS. Med ett riktigt schysst häng! Nils tyckte så mycket om dem att han till och med ville ha dem idag till skolan. Tillsammans med vit t-shirt, grå collage sweater & sina timberlands. Och så mössan från KSSS. *ler*

Just nu pågår lek här hemma. Killarna har med sig kompisar hem. Sedan kommer mamman till dem och så passar vi på att äta lite god mat tillsammans, när bådas respektive ändå är borta på galej.

Helt galet idag. Först kom snickaren som skulle fixa i ordning taket i badrummet. Det har stått öppet nu i två månader. Och så kommer de plötsligt oanmälda idag. Happ!  Sedan ringde jag Annixens tips på frisör och skulle boka tid. Ni vet på Aveda/WIG. "Kan du komma om 20 minuter? " ... "Ööööh. Jamen visst!" Skynda, skynda. Så nu är jag nyklippt. Mitt hår är väldigt mycket Gollum just nu. Det är totalt förstört efter två barn, håret på utväxt - i kombination med håret uppsatt (ofta med med metallklämma!!). Men tack vare Camillas insats idag finns det nu hopp.

2 kommentarer:

  1. so sweet :)
    have a great weekend!

    SvaraRadera
  2. Jag har vääääldigt svårt att se hur du skulle kunna likna Gollum på något sätt. Hur mycket jag än försöker =)
    Kram J

    SvaraRadera