lördag 31 mars 2012

SNYGGE | LÖRDAG




skjorta Holly's | manchester kavaj & jeans HM

Ni kanske minns, för lite sedan, när Nilsen klädde sig själv. Idag var det dags igen. Han ville vara riktigt snygg och kom ut med det här på sig. "Som pappa"!

Så vi åkte iväg hela ligan | i våra oljerockar (japp vi har bruna & gröna oljerockar alla 4). För att inta IKEA och Mio och kolla in en ny soffa. Det slutar ju som det alltid slutar. Att Maken ser rött | fattar inte hur vi kunde ta med barnen | alla människor är idioter | Hatar IKEA! Och jag blir sur och stressad. För jag vill ju bara hitta alla saker som jag sett på alla bloggar & fått tips om. Och Nils han vill äta korv | mest hela tiden. Och Bosse ser dessa ställen som de allra bästa 'leka-kurra-gömma-ställena' och springer som en skållad råtta hit & dit. Ja herre gud! Folk måste ju undra vad vi är för aliens. Och dessutom med barn som båda är klädda i värsta 'prettokläderna' - mörka jeans, manchester kavaj (manchester kavaj | liksom !) och ljusblå smårandiga skjortor. Med oljerockar till. Hahaha!

Någon soffa blev det inte dag. Heller! Men en ny golv-lampa (Aröd), galgar, förvaringslådor till källaren, en massa utomhusbelysning till stugan & två Högsten till vår uteplats i stan blev det. Så slutar det alltid. Allt annat än det vi skulle köpa.

Nu tänkte jag höra med alla er där ute - en bra Howard soffa ? Var? Vi tittade på Mio - som har Fogias för ca 30 000 sek. Och så har de två andra som är betydligt billigare. Sedan har jag tittat på Englessons hos Länna. Och så har Svenssons i Lammhult någon också. Jag blir alldeles förvirrad. Vad ska man köpa liksom? Hit me!

Nu ska jag gå och pussa lite extra på Nils. Han klagade lite på sitt öra dagen efter att han hade kräkts. Han hade fortfarande feber och sov rysligt dåligt. Sedan igår morse hade det runnit en massa gult ur hans öra. Jag tänkte att det var kanske för att han hade badat kvällen före och kanske då fått vatten i det. Han klagade sedan över att det kluckade och kändes konstigt och ville gå till vår husläkare. Så vi gick inom vår kvarters akut, och gick av en slump in i vår husläkare som just skulle gå hem. Han tittade gärna snabbt på Nils och jag var ju säker på att han skulle säga att det var en vaxpropp. Och kände mig lite besvärande. Men nä. Det var sprucken trumhinna. Och han behövde penicillin. Oj! Då, just då, kände jag mig inte som världshistoriens bästa mamma precis. Men han verkar må bra nu. Och så ont har han inte heller.

Nu ska jag laga fiskkakor. Thailändska. Tillsammans med gurksallad. Och sås från Hanoi. Ur boken Kärlek, Oliver & Timjan. Och dricka ett glas bubbel med fina familjen Fd Fabrik.


Till er | en härlig lördag!

4 kommentarer:

  1. Jag satt och log när jag läste om ert IKEA besök, vi brukar vara samma-lika! Maken nästan vrålar i entrén nu fokuserar vi, fokuserar!

    Vi var där förra helgen och då mötte v vänner till oss i korvkön. De hade inte varit inne ännu, de brukade starta med korven för att de vuxna skulle hålla blodsockret på rätt nivå, inte barnen ;)

    Fin kväll! Thailändska fiskkakor lät fantastiskt gott!

    SvaraRadera
  2. MUMS
    vad smarrigt det var! så mysigt fast det är det ju ALLTID hos fina fina er.
    Tusen tack u r the best
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Snygg pall! Har en likadan i vår hall:)
    Vi är också på jakt efter en Howard-soffa och det lutar åt en från Furniturebox.
    Verkar prisvärd. Du får gärna meddela här på bloggen om ni hittar någon bra!
    //Jenny

    SvaraRadera
  4. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you
    access consistently fast.

    Also visit my website :: best cellulite treatment

    SvaraRadera