söndag 1 april 2012

TACK!


KalasLotta | jag blir tårögd!

Idag när jag vaknar så hittar jag det HÄR på min fina vän KalasLotta's blogg. Hon skriver så mycket fint om mig att jag höll på att börja lipa. Hon om någon är kreativ. Så det hon skriver är ju bara 'halleluja'. Och ni ser ju hur stylish HON är. Det är precis sådär jag tänker mig att BRAIDED GOLD kan bäras.

Och vad gäller mina handgjorda kort ... we'll see. We'll see Lotta! Mitt självförtroende där är inte riktigt vad det skulle behöva vara. Än. *ler*

Det är jag som ska tacka. Stort tack. Tack till alla som beställer mina smycken. Som skriver så fina saker om mina smycken. Som uppskattar mina paket som smyckena kommer i. Som använder dem så vackert i sina bloggar. Och skickar meddelande när ni fått dem och ger mig en liten glädjespark i form av uppskattning.

Om ni visste. Om ni visste så himla, himla glad jag är!vi kör den här dealen idag & imorgon också. För att sätta en extra gulkant (silverkant) på våren! 

(sedan ska jag sluta tjata om mina armband | kanske ...)


4 kommentarer:

 1. men åh, va fint!
  och det är ju så sant så!

  De där snygga korten din vän nämner blir jag lite nyfiken på ;)

  fin söndag till dig.

  SvaraRadera
 2. Nu börjar jag lipa....
  Det är du som gör så fina smycken, skickar dom i så vackra paket med handskrivna personliga meddelanden och tar dig tid att kommentera på okända människors bloggar och skriver så fina och stöttande saker.
  TACK.

  SvaraRadera
 3. Fina du...

  Men som Johanna ovan säger det är ju sant!!

  Johanna, bra där förresten, fråga mer om korten...snart vågar hon visa dem för er.

  Ulrika, jag svarar på FB om döskallearmbandet..

  Puss

  SvaraRadera
 4. Du är värd all kred. Men du, kort... Nu blir jag nyfiken. Visa!!

  De där brallorna är ett par gamlingar från Gina tror jag. Dödssköna och välanvända, men verkligen inga kvalle-brallor! Tror bara de duger för hemmahäng numera... Tack för gullig kommentar, du har ett sätt att alltid få mig på gott humör!

  Riktigt snyggt med mycket armband på klockarmen, väldigt inspirerande!!

  SvaraRadera