torsdag 15 mars 2012

OJDÅ!


När man åker ner på stan för att göra inköp till sin business - typ pärlemorknappar - så kan det råka bli så att man slinker inom COS för att spana in den där tröjan som man gått och tänkt på. Och då kan det även råka bli så att den hamnar i en påse och får följa med hem. Japp! Det råkade visst bara bli så. Och den är gorgeous!

Och det där med att ta kort på sig själv i en provhytt - japp, ska jag nog öva lite mer på ... 11 kommentarer:

 1. Var på COS igår och hittade ett par supersnygga byxor som gärna hade fått följa med hem MEN var lite duktig och avvaktar. Ska nämligen på stan idag igen ;-). Kram!

  SvaraRadera
 2. Då tycker jag att du råkade rätt!:)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack fina fina du för din kommentar! ♥ Och du, den där tröjan var ju toksnygg så du gjorde rätt i att ta med den hem. ;) Hoppas förresten att spänningarna släppte lite för dig efter sjukgymnastiken. Jag måste verkligen göra något åt detta nu för idag är jag stel som en pinne i nacke och axlar....

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Himla bra att vissa saker bara råkar bli tycker jag! Den ärså himla fin :)

  Kram

  Ida & Nike

  SvaraRadera
 5. Kan inte låta bli....du är lovely helt enkelt!

  SvaraRadera
 6. Japp, supersnygg - helt rätt!

  Så klart att du får använda bilden, bara kul (men gulligt att du frågar!). Och hjälp vad fin hon känner sig när hon får ha samma smycke som sin mamma <3. Barnarmbanden är ju perfekta presenter, en given succé!

  Köp järnatabletter (hemofer) och ta starkaste dosen. Det kommer göra susen. Överskotten kissar du ut, så det är helt ofarligt. Kram!!

  SvaraRadera
 7. Lika bra det, grattis till ett fin köp! :-) Kram!

  SvaraRadera
 8. Vilken fin jacka! Kan man köpa den på nätet? Köpte en liknande mörkblå skepparkavaj på PoP till min lilla tjej igår. Kunde ju vara kul att matcha lite :)

  SvaraRadera
 9. Men oj, hoppsan så det kan gå ; )

  SvaraRadera
 10. ops.. ja ibland händer saker liksom av sig självt... hahaaa.. den där tröjan är superfin!

  SvaraRadera