onsdag 14 mars 2012

BACKPACKERS

I morse på väg till dagis/skola. Jag kunde inte låta bli att skratta. Det ser liksom ut som två ryggsäckar som är ute och går ... Och som ni ser är de dessutom ganska orangeröda. Båda två. Det är ju bra. Så ser man dem. Nils tyckte det var så kul att han såg ut som en ryggsäck så han kröp ihop ännu mer - för att verkligen likna en ryggsäck!

Det var en stor dag idag. För Bosse skulle på utflykt. Ha egen-komponerad matlåda. Och hälsa på dinosaurier och andra uppstoppade djur. Och Nils sken som en sol för han skulle minsann få äta alla kakrester från gårdagens föräldrarmöte på skolan. Och jag älskar att se trottoarerna igen. Grå & torra. Ljuvligt.Men oj så mycket damm det yr omkring på innerstadens gator.


12 kommentarer:

 1. Nej, inget paket än! kanske ligger i lådan idag? När skickade du det?

  SvaraRadera
 2. Bromans-Jannike. Jamen eller hur! Som små sköldpaddor liksom ...

  Familjeliv-Kristina: jag skickade det i måndags. HOPPAS det ligger i lådan idag/imorgon. Hoppas!

  SvaraRadera
 3. Men sötast, två små skalbaggar!!
  Skickade iväg min med ryggsäck för utflyckt idag och jäklar vad stolt hon var. Hennes rygga var liksom helig, hon skulle sovit med den om hon fick...

  SvaraRadera
 4. Men så gulligt! Och förstår lyckan över att få åka på lite utflykt, det var ju bara så roligt när man fick göra det :).

  SvaraRadera
 5. men vilka söta små ryggsäckar det går där :) Tack för dom fina orden, jag trivs som fisken och har tusen roliga saker på gång, full fart! och att ha kollegor igen hade jag verkligen glömt hur det var :) stor kram till dig fina!

  SvaraRadera
 6. Älskar den där söta storleken, gärna med ryggsäck och på väg på utflykt ;)

  Och gator. Nu börjar det bli vår på riktigt! Så skönt.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Haha nämen Gud så sött!! :)

  Jag syr fortfarande mössor, men nu bara på beställning. Önskar att jag kunde producera mer men tiden räcker tyvärr inte till. Läser heltid till civilingenjör så drömmen vore ju att outsourca produktionen vilket både känns lite tidigt och lite väl riskfyllt.

  Stor kram till dig. Hoppas du får en fin dag.
  Du är så duktig med dina armband!

  SvaraRadera