fredag 9 mars 2012

LJUS I VÅRT HUSI Småland hälsade jag på hos Fru Modig och köpte mig ett par ljusstakar som jag länge gått och varit sugen på. De kommer från Nordal. Och står just nu i ett av våra fönster i vardagsrummet. Jag letar efter en tredje - i lila - som är storleken mindre. Så att de bildar en grupp. Jag tycker de är som konstverk. Med sina vackra detaljer. Mönster. Och så härliga färger.

Har precis avslutat en härlig och inspirerande morgonfika med några vänner här hemma. Jag känner mig lycklig som har så fina vänner. Som jag kan vara mig själv med. Och som tror på mig (tack för all shopping - vilken ära ska ni veta). Och som jag kan dricka så mycket kaffe tillsammans med så det sprutar genom öronen på mig - bara för att jag vill sitta kvar och snacka. Nu känns det bra att ta tag i jobbet igen. Och resten av fredagen känns bara som ett stort "mmmm" ...

Hoppas att ni har en lika härlig fredags-känsla. 
Ska ni hitta på något kul kanske?


7 kommentarer:

 1. Tjusiga! Det blir en lugn helg, förutom målning av golv och väggar samt släktkalas för lilla på söndag. Helt plötsligt inser jag att det inte blir så lugnt men kul ändå!
  Ha en finfin helg!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 2. Ursnygga!!

  Vilken bra början på fredagen...jag har haft en bra jag med. Min äldsta tjej och jag sitter här och äter croissants ;)
  Ledigt - lyx!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du har ett fan i mig. Tyvärr ett fattigt fan utan inkomst. Samma dag jag får bekräftelse på att jag fått jobb ska jag beställa två, nej tre tror jag banne mig jag slår till på och beställer. Ha en fin helg

  SvaraRadera
 4. Jättesnygga och vilket fint golv ni har. Ha en riktigt fin kväll och helg!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vänner berikar livet. Ieftermiddag skall jag träffa mina vänner. Vänner från gymnasietiden. Vi ska inte drick kaffe vi ska dricka te (aftermoon tea). Förmodligen så det sprutar ur öronen för att dra ut på stunden så länge det bara går :-)

  Ljuststakarna dina tycker jag om. Annorlunda är kul!

  Ha en toppenfin dag.

  SvaraRadera
 6. Precis sådana har jag spanat på ett tag nu. Såg en lite mindre i lila här i en butik ute hos oss senast nu i veckan. Så du får göra dig ett besök ut utanför stan och shoppa lite.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Snygga! Själv har jag en blå och letar kompisar, kanske i grönt och vitt...

  SvaraRadera