måndag 5 mars 2012

ATT RENSA
Vi har sorterat ut kläder ur alla våra garderober. Bravo! (det händer inte allt för ofta). Little.sis har plockat en hel del till Flisan. Och ett par kompisar likaså. En del har åkt ut till stugan (som är min anhalt, när jag inte vill göra mig av med dem riktigt ännu) och en del ska säljas på Tradera/Blocket (om jag nu får tummen ur). Men det andra (allt det andra!), som jag känner har gjort sitt och kan skänkas till välgörenhet, har nu stått här hemma i stora (fula!) papperskassar i månader. Och varje dag blänger jag surt på dem. Men hur kan det vara så svårt att göra sig av med dem! Att ta kassarna och bära bort dem till insamlingen.

Hur som helst, nu är det gjort. Och det känns grymt! (ni ser ju hur glad jag är där på bilderna). Och två hjälpredor hade jag med mig också ... som dessutom hade med sig sina digitalkameror och förevigade hela spektaklet. Hem med oss kom visst den här vackra kristallvasen. Oups!


7 kommentarer:

 1. Sortera är skööönt :-)

  Du, du har ingen bild på din brudklänning jag kan få se?

  Kraaam /Marit

  SvaraRadera
 2. Ja, jag skulle behöva rensa ett varv här också. Mycket som är för litet just nu...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag önskar jag såg så snygg ut när jag rensar ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja Herre Gud så skönt det är att rensa. Förstår din glädje. Tummen upp!

  SvaraRadera
 5. vad härligt att rens! Vilken läcker jacka och skor på de glada stjärnan i vagnen. Superfint!

  SvaraRadera
 6. Marit. Bild kommer på email.

  Jannike. Man behöver ju alltid rensa. herre gu! Vilket stök vi har. Nu är det värre än värst. Alla inredningsbloggar skulle svimma om de såg vårt hem just nu. Gah!

  Lotta: Alltså jag såg inte ut så den dagen som jag rensade. Då hade jag förmodligen håret i spretig toffs, mysbyxor och sliten tischa. Nu skulle jag ju gå ut (!!) och var tvungen att vara lite representativ här i Vasastan ;))

  Anna: Tummen ur & tummen upp! Bra ekvation!

  Allt och/eller inget: Bilderna är på den lilla och den stora. Deras mössor är från Lindex och skorna världens bästa Timberlands. Vattentäta!!! Ett hett tips!

  SvaraRadera
 7. Skönt att rensa ut lite! Men det brukar vara svårt tycker jag. Så klart att man får köpa med sig en liten sak hem också när man varit så duktig :-) Ha en fin Tisdag! Kram Elina

  SvaraRadera