fredag 6 januari 2012

SISTA DAGARNA I NYC III

{ redo för de sista timmarna }

{ en latté på Bubbys }

{ och en färsk juice }

{ älskade Soho : west broadway}

{ love }

{ resvana som 17 }

Vaknade och kände lite panik. Ville inte åka hem! Men dagen var dagen då vi skulle åka hem, efter två veckor på resande fot. Flighten gick vid sex på kvällen så vi hade hela förmiddagen på oss innan vi skulle åka. Vi gick till Bubbys igen och åt smaskiga pannkakor {walnut & banana} och drack färskpressade juicer och latté i baljor. Barnen ville bada i badkaret en sista gång  {vi har inget hemma} så under tiden fick mamman lite egentid i Soho. Gick en sista sväng inom Anthro och jCrew. Insöp den underbara atmosfären. Köpte med mig ett Voluspaljus {med lavendeldoft!!!} och ett par fina armband som jag spanat på hela tiden. Så - nu är det köpstopp ett halvår framöver!

Tillbaks till rummet. Plocka ihop det sista. Göra barnen redo. Checka ut. Hoppa in i monsterbilen. Köra mot flygplatsen. Lämna hyrbilen. Checka in. Fixa bättre platser. In i businesslaunchen {uppsidan med att Maken reser så mycket}. Hoppa på en flight ...

So long NYC! Jag kommer att sakna dig ... Men hoppas på att komma tillbaka snart, underbara du! Jag blev totalt kär i NYC den här resan och älskar allt som vi fått uppleva. Allt! Och nu bär jag med mig ett fint minne de kommande grå vintermånaderna. Ett fint minne av min familj i Äpplet, som fått uppleva så tokigt mycket roligt tillsammans. Tack familjen för att vi kan göra en sådan här resa tillsammans. Så tacksam!

11 kommentarer:

  1. Tack för att vi har fått följa med på er härliga resa! Så roligt att se alla bilder och få längta tillbaka till underbara NYC. En sådan resa kan man leva länge på!
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Tack för att jag fick "följa" med lite på er toppenresa! Jag har också ätit frukost på Bubbys, det gör jag gärna om. Suck vad mys! Välkommen hem! Kram Camilla (lugna...)

    SvaraRadera
  3. Å fy va härligt ni haft och roligt att få följa med på ett hörn! Blir löjligt sugen men tror barnen är för små ännu.. Tack för alla fina bilder:)
    Kramar
    Hanna

    SvaraRadera
  4. Vilken rolig resa ni har haft - härligt!! Vi spenderade julen i Florida, vilket inte är tradition, men blev kalasbra;) Kram!

    SvaraRadera
  5. Låter verkligen som en fantastisk resa! Och jag älskar att ni gjort den hela familjen. Underbart!

    Kram!
    //L

    SvaraRadera
  6. Härligt! Jag vill också åka dit nu!!! Får väl fråga dig om tips sen när det blir dags :-) Kram Elina

    SvaraRadera
  7. Åh vilken härlig resa ni verkar ha haft! Hur mycket kostade Marc By Marc Jocobs väskan i USA?

    SvaraRadera
  8. Åh så kul att se dina NY bilder, vi åker dit i mars kram

    SvaraRadera
  9. Vad kul att ni ville följa med på vår resa. Och vad kul att ni verkade gilla den. Våra resor beskriver jag alltid lite extra detaljerat eftersom det är så kul att kunna blicka tillbaka och minnas en resa. Detta är något som jag gjort vid alla våra resor. Innan bloggen fanns i form av fotoalbum med utförlig text och små suvenirer som jag samlat på mig. Nu får bloggen ersätta dem. Om det sedan känns som om ni får följa med och ni får tips om ställen etc så är ju det än bättre.

    Maria - väskan är ungefär samma pris på i usa som i sverge. kanske några hundra billigare. Om man inte kan komma över den på outletten som finns.
    och jag älskar väskan. den är precis så där lagom stor och väldigt lätt (jämfört med mina mulberry som jag har).

    Hanna: barnen är inte för små för NY: De älskar allt och det är så himla barnvänligt. Vi var där när kidsen var 1 och 4 och det var grymt. Kombinerade det med att åka ner till Florida i en vecka och få solen också. Riktigt najst!!!

    Casa of Mia: LYCKOSA DIG! Jag vill också åka dit i mars. :))

    Lina: Att åka hela familjen till NY var hur enkelt som helst och kidsen älskade det. Älskade det! Och det är så fint att hänga som familj och uppleva allt som vi gjort. Stor kram.

    Anna at Amerikana: Florida - hur najst är inte det! Sol & värme ... mmmm ...

    Kram till er alla. Och tack för era fina kommentarer.

    SvaraRadera