fredag 13 januari 2012

NYA VANOR


Fredag. 
Så härligt. 
Underbart härligt! 

Och så har jag skaffat mig tre nya vanor.
1. Gelishlack på mina naglar - herre gud, det är ju det bästa som hänt mina händer. Att det stärker nageln, att det sitter på 2-3 veckor {det gör faktiskt det!!} och att man får så fina händer. Jag gjorde dem i lila/grå färg när jag var i USA och det satt som berget i mer än 2 veckor. Jag gick och gjorde nya idag i neutral fransk manikyr men UTAN den vita tippen (so not me!). Och händerna är så fina!

2. Kashmir - Oh my god! Det mest underbara material jag någonsin haft på på mig! Det är så mjukt att kroppen sjunger & jublar och det värmer så där perfekt utan att man blir svettig. Kliar inte alls! Idag bär jag tröja {anthropologie}, halsduk & mössa {Hunky Dory} och bara myser. Måste hitta fler fina plagg i kashmir. Värt varenda öre.

3. Håret - Nya schampon & vitaminer för hår & naglar. Jag har kostat på mig ett dyrare & speciellt utplockat (av specialist) schampo/balsam för mitt ganska spröda, tunna & torra hår. Plus att jag försöker att ha det utsläppt så mycket som möjligt. Tvätta det max 2-3 ggr i veckan (kör torrschampo däremellan) och vårdar det med Kerastés fantastiska olja.

Det kan nog bli lite {glamour} människa av mig också *ler*. 

Ikväll ska vi till våra grannar på middag och ett glas rött. Barnen får lite extra fredagsmys. Och i morgon blir det kalas för Nilsens del och sedan åker vi nog ut till stugan för att njuta framför en brasa och lite vacker natur. Kanske pulka-åkning om det fortsätter så här ... {det snöar utanför fönstret just nu}. Helg är ju makalöst bra alltså!!!

Önskar er alla en riktigt trevlig fredag!

13 kommentarer:

  1. ha ha, när jag såg rubriken tänkte jag, neej, nu har hon börjat träna! (till skillnad mot mig, då)
    men skönt att se att det var helt andra saker det gällde, sånt som jag också skulle kunna klara av.. :)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. ulrika: näe, det är inte riktigt de vanorna. MEN det kommer det också, snart ... snart! ska bara samla mig och ta kraft. jag har ju fått order från en läkare att jag måste. för hälsans skull. tyvärr. :)
    trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Yes for cashmere! Har hm... många... tröjor och koftor i just cashmere, klarar inte av lammull som bara kliar. Brukar finnas fina till mycket bra pris på Lord & Taylor i början av säsongen, så jag har köpt ett lager då.

    Hälsningar från Madrid

    PS. Sneglar på dina dödskallesmycken...

    SvaraRadera
  4. Visste att du skulle "falla" för gelish nails...apabra ju!

    Eastcoast, sluta fundera...beställ, de är grymmefina!!

    En sak jag undrar är om man skulle kuna få en döskalle på en läderrem med lås?

    SvaraRadera
  5. Tummen upp för glamour:)

    Spännande med nagellacket, det vill jag testa!

    Ha en toppen kväll nu kramar:)

    SvaraRadera
  6. fina naglar, älskar gelish - men finns inte här i Switzzerland... får bli när vi flyttar tillbaka...:)

    Nu till ngt annat. Eran stuga. Hur avis kan man vara. Det är vår dröm att ha ett landställe att bara åka o mysa till. Alla årstider! Homebodies som vi är så älskar vi att vara hemma - även om resa är kul, men en stuga vore perekt! Mysigt!! KRAM!

    SvaraRadera
  7. Å vad härligt det lät, och kashmir är helt underbart, svårt att nöja sig med mindre sen :) ha en toppen helg! kram

    SvaraRadera
  8. Vad du strålar på bilden! Nu fick du mig att bli sugen på både nya naglar, shoppa kashmir och börja vårda håret ;)

    Ha en riktigt fin helg och njut av natur och brasa ute på landet!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  9. Låter toppen alltihop, och gelish har jag missat, ska genast kolla upp : ) Skulle ju såklart tjoat till medetsamma hur glad jag var för armbanden men lite födelsedag och jul kom emellan, men glad är jag! Softgoat har toppenkaschmirtröjor till superpriser, om du vill ha mer : )
    kram
    Malin

    SvaraRadera
  10. kalaslotta: allt är möjligt. handgjorda smycken - just for you. och japp, älskar naglarna. :)

    eastcoastmom: ska absolut köpa mig mer kashmir. softgoat ska ha fina saker i swe. och jag vet att uniqou har fina saker i london. angående mrs. scull så är ett fint litet varje-dag-smycke. hon sitter på hos de flesta som köpt det dygnet runt och kompletterar de andra smyckena. välkommen att shoppa:)
    ni verkar ha det så härligt i spanien! avis på ert klimat o goda mat.

    rövarmamman: du kommer älska naglarna. enda nackdelen är att man vill aldrig vara utan :) pröva!!! se bara till att de gör de riktiga gelish-lacket (så de inte kör med vanligt lack mellan gelishlacken).

    anna of americana: hur länge blir ni i switzerland? saknar du usa
    ? är det dit ni ska flytta tillbaka?
    angående stugan på ön. det är vår käraste ägodel o skänker oss så mycket kvalitetstid! vi är oxå hemmapotatisar och gillar hänga en hel helg bara vi där ute. med närhet till hav & natur. bara chilla, långt från stress o storstad.

    rum för två: mmmmmm ...

    annixen: strålandet kan vara min arbetslampa som är tänd mitt framför fejset :)) anska lätta vanor:) men som man måste unna sig har jag märkt. well, kanske inte naglarna & kashmir men resten. haha! nu har jag den 'jobbiga' vanan kvar; träna & ingen 1/2 bytta ben&jerry glass per kväll ....

    malin på ön: kram! det värmer alltid att få höra att de används. stort tack för att du visade dem på din fina blogg! kram!!!!

    att vara någons fru: mer glamour åt folket!!! kram.

    SvaraRadera
  11. lilla. u - Vi är här just nu då maken jobbar här, och det ser ut som om det kan bli långt eller kortare ev, man vet aldrig. Sedan kan det bli varsomhelst, men jag hoppas i hemlis att det blir USofA då jag absolut ÄLSKAR det därborta;)Och då blir det stuga med brasa & mys kanske;) Vilken härlig helg ni hade! KRAM!

    SvaraRadera
  12. Härligt med nya vanor! Tips på ett bra ställe att fixa Gelishlack på i Stockholm? Ska dit om ett par veckor och är sugen på lite nagelfix.

    Kram

    SvaraRadera