lördag 21 januari 2012

6. MAKES YOU SMILE


... att resa över hela världen, tillsammans med hela lilla.familjen !
Always makes me smile.

5 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig bild! Och killarnas mössor är bedårande, vart har du hittat dem? Gillar den här bild-följetongen, jättemycket! Så kul att se mer av dig också. Men hur går det egentligen för mig? Sa väl i ett svagt ögonblick att jag skulle hänga på. Händer sådär mycket...

  Den har graviditeten gör att helgen går åt väldigt snabbt. Damsuga, vila, handla, vila, läsa, vila..vila, vila, vila. Försöker förbereda mig för veckorna genom att sova ikapp, i förskott och i förebyggande. Så mycket znark och lite bild-följetong! :)

  SvaraRadera
 2. Men du!! Tack för din fina kommentar, det är liksom en sån extra bonus i livet att få sådant här pepp från "blogg-världen" (läs: från dig!) . Jag tror på dig när du säger att två inte är jobbigare än en. Jag har från början försökt att sålla bort allt det där jobbigt-snacket. Tycker att barn handlar om så mycket annat än sömnlösa nätter och brist på egen tid. Visst, jag är också mänsklig och har egna behov, men många fokuserar på hur jobbigt det är i stället för precis det du skrev, hur enormt härligt det är. Tack igen. Du satta ord på precis det jag känner.

  SvaraRadera
 3. anna: kram!
  mössorna kommer från vår kungliga hovleverantör (hihi!) ... HM.

  SvaraRadera