tisdag 18 oktober 2011

RAINY DAY


Sitter & jobbar med regnet smattrandes utanför. Jag har ätit upp alla goda delikatesser från helgen till lunch. Är frusen om händerna och måste dricka en kopp thé känner jag. Jag sitter och letar efter fina silver-detaljer att sätta i min smycken. Jag knyter pärltråd - som blir så vackert. Jag älskar äkta material. Sådant som gör smyckena så vackra. Som rosenkvarts-hjärtat ovan och allt det andra i sterling silver {äkta silver, inget annat}. Tjejen som bär detta smycke idag har en personlig historia bakom sin beställning. Det gillar jag massor. Jag gillar alla mina kundkontakter. Det är en del av nöjet med little.u ...

6 kommentarer:

 1. Så roligt att kunna jobba med sitt skapande hela dagarna, du är så duktig! Jag blir lite avis :-)

  Kram Elina

  SvaraRadera
 2. Tack för din fina kommentar! :-) Så kul att du gillar det jag gör. Jag kommer snart börja sälja illustrationer och anteckningsböcker i min webshop.. och funderar hur jag ska gå vidare med det sen, det vore så kul att ha mer tid att hålla på med det! Jag tecknar och gör collage förhand och sen bearbetar jag dem i datorn. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra med dina smycken, de är så fina och det är roligt när folk vågar satsa på det de vill!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag gillar detta halsband - du är så duktig! Fint med bokstäver på ett nytt sätt. Kan man beställa bara berlocken med bokstäverna?

  SvaraRadera
 4. Ååååh vad vackert, du vet att jag är ett stort fan av dina smycken! Blir nog en beställning när vi kommer hem igen från Thailand. Det ser ut som om vi reser ner på fredag, vi trotsar regnet och får skina själva om det regnar :)

  Kram!
  a.

  SvaraRadera
 5. Å vilken underbart smycke! Vad duktig du är! Kul att hitta din sida!

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 6. Alla fina som lämnat kommentarer: TACK!!

  Anna: så klart. mina smycken tillverkas unikt för varje kund.
  så du får det precis som du vill ha det.

  Annixen: heja thailand. heja solen! och tack för att du alltid-alltid är så gullig! trevlig resa. ser fram emot bilder och uppdatering ...

  Jes: välkommen!!! (jag har läst din blogg länge, länge och minns när du satsade på fotograferingen ... )

  elina: att baka maränger, göra otroligt vackra illusar & smycken är väl också en dröm!

  SvaraRadera