torsdag 27 oktober 2011

GIVE PEACE A CHANCE
Att sprida kärlek och fred känns viktigt och ett PEACE sign är så enkelt & vackert. Nu kan du sprida detta till din omvärld och visa vad du står för genom att bära armbandet eller halsbandet GIVE PEACE A CHANCE. Mer info HÄR.

Jag bär mina som komplement till mina större och mer färgglada smycken. Armbandet sitter, tillsammans med Mrs. Scull, på min handled dygnet runt {det är det som jag älskar med äkta silver - smyckena blir bara vackrare då du använder dem}. Och efter dagens humör kompletterar jag med fler / större armband.  Halsbandet ligger sådär fint i 'halsgropen' och är så enkelt & vackert tillsammans med mitt gula & glada halsband (från COS). Du väljer alltså själv längden på din kulkedja.

Smycket GIVE PEACE A CHANCE kostar som armband 200 sek och som halsband 350 sek. Allt i äkta silver - vilket gör det extra vackert & hållbart!

PEACE : LOVE : UNDERSTANDING 2 kommentarer:

 1. Detta är helt bedårande. Jag har fastnat lite i en guldperiod bara, men återkommer när det vänder ;)

  Jag är väldigt inne på bokstäverna också, tack för svaret förresten - I'll be back. I promise.

  SvaraRadera
 2. Lovely, lovely, lovely! Har faktiskt ett liknande men inte i äkta silver dock. Måste nog köpa detta! Gah, det är så mycket jag vill ha nu.. Har kommit in i en riktig shoppingperiod, finns ju så mycket snyggt.
  Hoppas att du har det bra. Vet inte riktigt vart veckorna tog vägen men nu är det bara en kursvecka kvar och jag är helt fullbokad. Och vi som skulle fika.. MÅSTE bli av någon gång!
  Kram kram kram till dig.

  SvaraRadera