fredag 16 september 2011

HAPPY!


Idag är en bra dag. Det är ju fredag. Och inte bara det ... plötsligt får jag ett email från någon så duktig som Mia Anderberg (stylist) som berättar att hon skrivit om mina little.u smycken. Så fina ord. Happy!

(bild lånad från Mia's blogg)


Dagen började med en kaffe med en vän, vi tittade på smycken och snackade på. Det är vi bra på. Sedan har jag kört på med mina ENKLA armband som den svarta läderremmen äntligen kommit till. Så ni är många som snart får ett paket på posten. Också kom emailet (happy). Och snart vaknar lille-Bus och då ska vi hämta Nilsen och köra fredagsmys. Härliga fredagar! I morgon ska vi ut till stugan. Kräftskiva, svampplock och familjekramar blir det. Jag längtar ut. Ut till ön. ut till stugmyset. Efter vecka som varit mycket produktiv, lite små stressig men så inspirerande på alla sätt och vis. Tacksam. (och ganska mätt efter att själv ha klämt i mig alla 10 delikato bollar som blev kav efter Busens kalas i helgen. oups!)

Och så ringer Maken just och föreslår att vi åker till USA över jul & nyår. "Var nu lite spontan!" säger han och lägger på. Mmmhmmm, den karamellen suger jag på. Vore väl ganska nice! Va?


6 kommentarer:

 1. Roligt, på alla sätt!
  Har också börjat fundera på julen. Hm. Det där lät ju.. UNDERBART!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Vore inte alls kul om ni kom hit på jul/nyår, varför då liksom...

  Nä, stanna hemma ni...

  Eller...jag ändrar mig.


  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  SvaraRadera
 3. Härligt flyt du har!

  Stort grattis och ha en myyysig helg!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Så kul med den fina PR du får för dina smycken!

  SJÄLVKLART ska ni dra västerut över jul/nyår! Finns det ens nåt alternativ när "gubben din" kommer med så trevliga förslag?? ;-)
  Vi har oxå pratat om det, men nu var vi ju i Vegas i våras, så vi får väl ligga lågt...eller inte... Vi får se vad som händer.
  Trevlig helg.
  Kram Cicci

  SvaraRadera
 5. å vad roligt, stort grattis!! och USA över jul låter ju helt fantastiskt! ha en fin helg,kram

  SvaraRadera
 6. Vad härligt:) dina smycken e så himla fina!

  Kram å trevlig kväll!

  SvaraRadera