onsdag 17 augusti 2011

JAG VET VAR SKÅPET SKA STÅ


VÅR DAG IDAG

Idag begav sig jag och kidsen ner på stan för att leta bra förvaring. jag hittade detta skåp! Hurra! Jag hittade det på ROOM och maken kom förbi och gillade det - så vi slog till. Och leveransen kommer imorgon. Så kul! Har länge tänkt 'fynda' ett på någon loppis och sedan göra om det själv, som man läser om på många bloggar. MEN let's face the facts - ain't happening! Så nu kommer skåpet imorgon med bud, det ska stå i vårt vardagsrum, fyllas med - en massa saker. Härligt!

Dessutom - med inspiration av fina KalasLotta - så gick vi inom Systrarna Voltaires och köpte lite hampa-pulver. Och Kokos Socker (för att göra sötandet nyttigare (har jag hört). Hahaha! Sååå jag!

Och Nilsen ville ha på sig mössa (!!) tillsammans med härliga rand-tröjan från COS.

Nu måste jag jobba undan lite little.u saker (med nöje) och sedan se över vad som ska sorteras ut/in i våra förvaringsutrymmen (mindre nöje). Funderar på en sväng till IKEA. Får se ...


9 kommentarer:

 1. Jättefint skåp!!

  Hur känns det inför Nilsens skolstart?
  Känns som igår för mina barn, men jösses, de börjar 6an å 8an på måndag. Hur gick det till då??!!
  Vår gamla skola är snart ett minne blott. Kändes konstigt att sitta i gamla klassrummet, denna gång som förälder, å inte som högstadieelev.
  Nästa föräldramöte blir i nya skolan...

  Ha det gott.

  Kram Cicci

  SvaraRadera
 2. haha kul att du köpte hampapulvret och kokossockret...det senare är to die for...lite för gott.

  skåpet är galet...så himlans fint! Grattis.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ulrika: (fint namn b-t-w ;) visst är det fint! så nöjd.

  Cissi: Jamen ja herre gud att min lilla fis ska börja skolan. va! men han är redo. tror jag i alla fall. han läser och räknar och älskar att lära sig nya saker. så jag tror han är redo på det planet. men sedan socialt - han är ju född i december så han kommer vara den lilla plutten. jag hoppas så att han ska älska skolan (vem gör inte det! som förälder).
  Tänk att dina går i 6:an & 8:an. Oooooh! Är de lika tuffa som du & Frasse var i den åldern? Hahaha ;)
  Mamma jobbar ju i biblioteket där på skolan så jag har följt hela skolans utveckling. konstigt att inte ens den gamla fina byggnaden fick stå kvar. men nu får de nytt och fräscht.

  Lotta: Jag gör som du säger. Hahahah!Jag har sedan länge köpt både buljongen, torkad frukt och lite annat från RV men inte det här joxet. Får väl se vilken pigg pingla jag blir nu, va! Hihihi ... Vad använder du kokossockret till? Yogurten? Typ?
  Skåpet - japp GALET fint! KRAM.

  SvaraRadera
 4. Så snyggt- grattis. kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Gaaah vad snyggt! Nu blir jag avis :)

  Du, upptäckte precis att min läderväska från H&M nu finns online;
  http://www.hm.com/se/product/92682?article=92682-A

  Kram!

  SvaraRadera
 6. grattis med flott skap
  min kiddo skal byrja i 2:
  tiden går så fort!
  lykke til med alt
  fin blogg!

  beste hilsner fra Åpent hus

  SvaraRadera
 7. Haha, jag å Frasse tuffa?? Vardå? ;-)
  Tja, beror väl på vad som menas med tufft, men om det är utseendemässiigt så..; sonen har ca 12 cm hög röd/lila tuppkam. (Han har haft tuppkam i halva sitt liv. Jag trodde det skulle vara övergående..)
  Dottern är läckert skarpt rödhårig. Lite coolt är det väl iaf ;-)
  Vi har väl kanske aldrig passat in riktigt i "svensson-facket" iaf... Men varför ska alla se likadana ut?=)
  Kram Cicci

  SvaraRadera
 8. Cissi - hahaha! Jag skrattar så när jag läser din kommentar! Du är ju för underbar! Jamen du och Frasse VAR (är) ju coolingar. I alla fall enligt mig ... herre gud! Värsta cooling bilarna, tatooes ... frissan. Jamen du vet. Skitcoolt bara! Och nu kan jag ju bara tänka mig era barn. Hur coola liksom. Ja det ser jag ju. Rödlila tuppkam (12 cm!!!). Nilsen skulle ju dööö av avundsjuka om han såg det. Han har haft en kille på sitt dagis gård som har en tuppkam (grön!) och han vill ALLTID ha tuppkam (på låtsas med mammas hårspray) efter att han gått på gården. Jamen jag säger ju det. You rocks!
  Vore så kul att ses snart - kanske nästa gång jag är hemma. Kram, u.

  SvaraRadera