tisdag 16 augusti 2011

ME & MY BOYS
Som ni vet har jag två små vilddjur - två pojkar. Jag läser på många bloggar om er mammor som har flickor och ni inspireras av alla härliga kläder som finns till dem. Japp, jag ska inte sticka under stolen med att jag ibland (då & då) önskade att jag hade en av varje. MEN jag älskar mina två små fisar, precis som de är. Med 'nopp' (som Busen kallar dem) och allt. Och så får jag köpa rosa & gölligt till kusin Flisan.

När det kommer till kläder tycker de flesta att det finns roligare kläder till tjejer. Och jaaá, det får jag nog hålla med om. Tjejkläderna är så söta. Och många märken satsar på tjejkläder. Tyvärr. För det måste väl finnas minst lika många killar som ska kläs på. MEN jag älskar utmaningen att hitta fina pojkkläder. Nå´n som känner igen sig?

Och denna hösten känns det lättare ... Kanske för att modet är i den stilen som jag gillar. Ni vet så där lite engelskt. Manchester, tweed, mockapjucka, Blunderstones, armpatches, twilljackets, oljerockar, rutiga skjortor & flätstickade tröjor ... love it all. Bilderna ovan är från jcrew's hemsida. Så fina ... 
Nu säljs ju inte jcrew i Swiiiden - men jag har redan plockat ut en massa fint på HM, Zara & COS till pojkarna nu till hösten. Marintblått, senapsgult och mycket rutiga skjortor med stickade tröjor. Härligt! Idag ska de klippas för att vara fina inför nästa veckas skol/dagis-start. 


7 kommentarer:

 1. Gillar verkligen JC Crew, och håller med ang pojkkläder, men det har blivit bättre fast visst är jag sugen på lite klänningar ibland..Zara, Scotch and Soda, Hilfiger, Minirodini kan även ha lite fina killkläder. Fin blogg du har!
  Malin

  SvaraRadera
 2. I know the feeling.

  Jag tycker Zara har haft fina killkläder länge och sen är JCrew favvo. Du vet att du kan beställa till oss om du vill, jag leker gärna kurir!

  chasing fireflies
  hanna andersen
  miniboden

  sajter jag gillar...

  SvaraRadera
 3. Malin: Gulliga du, tack! Visst har det blivit bättre ...
  Scotch&Soda har verkligen fina kläder. Mini Rodini är coola men får inte bli för mycket av. Kram.

  Lotta: Kanske kommer en paket i din brevlåda snart. Lite sugen på ett par saker på jcrew. Och RL. Så klart! :) Om vi nu inte kommer i egen hög person :))

  SvaraRadera
 4. det där gillade jag, har en kille på 7 och känner till problemet, det blir mycket h&m, tycker man kan hitta mycket fint, sen acne miniature såklart, helt underbara, lite dyra dock..men kan tipsa om tumble´n dry, rätt coola kläder, min son har en skinnjacka därifrån som han äälskar :)ha en fin kväll! kram

  SvaraRadera
 5. Fina bilder och fina kläder =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min 1 års tävling =)

  SvaraRadera
 6. aaah så snyggt! nu har du peppat oss med snygg höstgarderob till oss med killar! heja dig! mini

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte annat än -verkligen- hålla med. SVÅRT att hitta fina, stilrena, kläder till smågrabbar. Jag fyndar oftast på Zara, och när ekonomin tillåter på NKs barnavdelning. Sneglar ibland något avundsjukt på överflödet av tjejkläder, men älskar såklart min prins över allt annat och skulle inte byta honom mot något (för det mesta i alla fall)! ;)

  Tack för oerhört fin och inspirerande blogg!

  SvaraRadera