tisdag 9 augusti 2011

HMMMM!



Jahapp. Så kommer man på att Makens körkort gått ut och mitt blev ju stulet påväg till Maldiverna i april. Och INGEN av oss har fått tummen ur för att gå och ta kort och skicka in handlingarna. Det går inte så jätte bra att boka hyrbil i Spanien då liksom. Så nu sitter jag här och försöker ta reda på om det finns någon som helst möjlighet att snabbfixa dessa saker. Suck!
Vad trött jag blir på mig själv! Gah!!! #€(/&%&€#"#€

(och vilket kaos det är i lekrummet / min arbetsplats ... packa & röja 'it is' idag alltså.)

3 kommentarer:

 1. Ha, det där hände oss också, jag hade inte fixat nåt nytt efter jag bytt efternamn och mannen har ett danskt trots att han är mer svensk (han anv sitt pass som leg..) som han inte hittade..
  Trevlig resa!!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Hej igen, kommer faktiskt inte ihåg. Min man lyckas alltid fixa allt på nåt sätt, men i 11e timmen..
  Under det senaste året har vi t.ex.
  1) bokat dyr resa till Mallorca men kunde inte bestämma namn på lillasyster så när vi skulle göra pass i sista minuten insåg vi att hon inte hade något namn registrerat hos skattemyndigheten.. passet kom dock samma dag som vi skulle åka..
  2) åkt två månader till Thailand för att vila upp oss (sjukt slitna) för att på plats upptäcka att man måste ha visum (vilket mannen sa att han kollat o man behövde inte..). Fick packa ihop hela familjen o åka till Malaysia en sväng för att få nya dagar till T-land. Men mamman passade på att utnyttja läget o bokade flott hotell i Malaysia.. hi hi..

  Det löser sig, du verkar vara en fixare, likt min man.. :)

  SvaraRadera
 3. Coooooling!!!!
  Kram

  SvaraRadera