fredag 19 augusti 2011

HAPPY FRIDAY


Jag älskar mitt nya armband. Ett armband fullt med olika slags hus, bilar, en liten människa som promenerar en hund & en buss ... Ni hör ju. Så fint! Jag älskar att hitta 'finurliga' smycken, så vackert gjorda. De ger mig stor inspiration till att utvecklas själv.


Nu ska barnen pärla lite med sina pärlor (INTE mammas). Och jag ska jobba, men min iMac vill inte som jag vill. Why? Det här med foton ... de lever sitt egna lilla liv i min mac. De laddas in, men syns inte. Och ibland hamnar de på helt fel datum. Är det jag som är cocobello - eller?

Och sedan ska jag titta lite på vårt vackra skåp. Det blev helt perfekt hemma hos oss. Och så dammade jag av de vackra Helene Christensen blom-lamporna (från Habitat) som vi la ovanpå och som spred ett vackert ljus. Vad som ska vara i det - mer än lakan & handdukar dolda längst ner - får nog tiden utvisa. Busen bad om att hans gris skulle få stå i skåpet (efter att jag sagt att bara FINA saker får stå i skåpet). En turquise liten indisk träsask har också flyttat in. Och mina oanvända Voluspaljus. Mmmm ...
Vi (kidsen & jag) har dessutom varit på Granit och inhandlat vita, stora askar fom förvaring ovanpå hallskåpet. Stövlar, skor & mössor ryms perfekt i dem. Ni hör ju ... I'm on a roll.


Packa väskan, handla mat (kräftor), äta Prinsessbakelse (fira fredag och sista sommarlovsdagen - vart tog den sommaren vägen) och åka ut till ön (plocka kantareller & fiska aborre). Härliga helg!

. happy weekend .

11 kommentarer:

  1. Ha en skön helg! Dina fantastiska vänskapsarmband, går det att få så man kan ta av och på? Mitt jobb börjar om en månad och där är det nono med smycken, så då klipps tyvärr armbandet från Thailand av men dom är ju såå fina!
    Malin

    SvaraRadera
  2. Men OJ vilken fint armband du hittat! Verkligen finurligt ;)
    Och vilket fint skåp! Som en dröm..

    Tack för din söta kommentar idag. En skön helg önskar jag dig också.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Måste säga att din blogg är en fröjd att besöka!!! Jättefina armband du har gjort- jag tänkte oxå ge mig på det;) Vart köpte du det fina skåpet? Kram fina du/ Johanna

    SvaraRadera
  4. Snyyygt med skåpet:)!

    SvaraRadera
  5. Åh, de där lamporna! Jag vill ha! Underbara. Tusan att man inte klapp en när de fortfarande fanns...

    Och skåpet! Gymt! Förstår att du är nöjd.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Skåp, lampor I love!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åter igen, skåpet är fantastiskt! Och lamporna, me like :)

    Kul att du köpte väskan, och den gula...hm funderar på om jag ska köpa den jag med ;)

    SvaraRadera
  8. Gulliga alla ni som lämnar kommentarer! SÅ KUL!!! Kram.

    SvaraRadera
  9. Jag hoppas att du haft en fin helg. Jag älskar skåpet och armbanden.

    Ha det gott

    SvaraRadera
  10. oh så snyggt skåp! Verkligen sjukt snyggt! Förstår att du gillar det!

    Verkar som ni haft en toppen helg på ön, härligt!

    Kram Madde

    SvaraRadera