torsdag 14 juli 2011

VÄNSKAPJahapp. Nu drar vi till våra fin finaste vänner som är hemma från USA och huserar varje sommar på Sandhamn. Jippi! KalasLotta med familj! Here we come! Det är liksom tradition av vi tar silverbåten och åker dit för att hälsa på dem. Hoppas hallongrottorna finns i år. Mmmm ...

Har tagit på mig mitt första vänskapsband som blev klart igår. Så kul! Och så fint det blev va?! Jag är nöjd. Nu blir det fler med olika mönster & pärlor. YES!

9 kommentarer:

 1. Snyggt! Nu måsta jag ju bara också sätta igång med mitt... Men du armbandet med döskallen du har till, var e det i från? Egen design? Fint det var!

  SvaraRadera
 2. Tack! Fina ni!
  Elle: Dödskallen är little.u ... Hänger på dygnet runt.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Gaaah, super snyggt!
  Tänk den i lite rosa färger:)

  kram CC

  SvaraRadera
 4. Hos mig är det regn och blåst idag, perfekt pysseldag med andra ord! Får dock se om jag får till lika snygga band som dig...

  SvaraRadera
 5. Lycka till ni alla som tänker testa att göra dem. Så KUL men tidskrävande ... I'm hooked! Älskar kvällsknyta! Kram! u.

  SvaraRadera
 6. Älskar verkligen döskalle-armbandet!!! Finns den till försäljning nu? Finns det i silver?

  SvaraRadera
 7. Madeleine - vad kul att du gillar mitt armband SCULLS. Det kommer snart börja säljas i min smyckes-blogg. Jag håller just nu på att göra en beställning av delarna till det. Fler än du har efterfrågat det.
  Jag försöker dock hitta armbandet i äkta silver så att det får en fin hållbarhet. Det i gild som jag har på mig är i guldfärgad metall och blir fult väldigt snabbt då färgen skavs av. Det känns lite trist. Men visst är det fint.
  Skicka mig din emailadress så kan jag email så fort alla delar finns på lager. Ha det bra, Ulrika

  SvaraRadera
 8. Hej Ulrika.
  Vilken fin blogg du har och MY GOOD va fint döskalle-armbandet är!!!!
  Jag vill mer än gärna beställa ett sådant (speciellt om du hittar i äkta silver).. Snälla, du kan väl maila mig när du har några på G?

  Ha en skön kommande Torsdag.

  SvaraRadera