lördag 16 juli 2011

SANDHAMN

{ bloggminen }

{ * }


{ bloggerska 'jobbar' }


{ * }

{ * }Oj vad dagarna går fort när man har kul!

I torsdags åkte vi över alla fjärdar och kom till slut fram till Sandhamn. Härligt! Solen sprack upp och vi fick riktigt schysst väder. I hamnen mötte B-J-P upp oss och inne på Orangeriet mötte Fru KalasLotta upp oss. SÅÅÅ KUL att ses! SÅ KUL! Lunch och poolhäng innan vi bara var tvungna att gå upp till Bageriet för deras underbara Hallongrottor.Herre gud så goda! Inom lite butiker och så till stranden för fika och häng. I kallaste laget - faktiskt! Men är det svensk sommar så är det! Och vackert! Hem till deras sommarhus för lite till häng på däcket denna gång (det är vi bra på : chill-out liksom), massa tjatter & 'roliga skämt' och så lagade KalasLotta en god räksallad. En Amarone och mer babbel inpå småtimmarna. En riktigt najs dag på Sandhamn!!

Innan vi drog mot båten (med en riktigt nervös Make inför kommande hemfärd - det blåste ganska rejält, men mojnade upp ... ) hann vi inom Bageriet och så hann vi alla få varsin KSSS-mössa. Så fina så är vi nu alla i lilla.u familjen! Tack & Hej KalasLotta med familj. Vi ses i USA i höst! JIPPI!!!

Hemfärden - MY OH MY! Shiiiit vilka vågor! SHIT POMMES! Vi satt mitt ute på havet med vågor & dalar lika stora som silverbåten. Nilsen skre: "Jag är rädd mamma & höll för öronen!" och Busen han somnade efter värsta pärsen. Nu kan vi det liksom. Och man vet att havet det bestämmer man inte över. Mäktigt! Men hem kom vi ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar