lördag 9 juli 2011

GRILLAT MED TILLBEHÖR

Som alla andra på sommaren så grillar vi ganska ofta. Jag ska dock erkänna att jag är ingen jätte grillfanatiker. Det är mest mysigt & hör sommarens fina kvällar till. När vi grillar så är det tillbehören som är viktigast för mig. Och ett gott glas rött, eller två ... haha!

Igår kväll, efter vår båtutflykt på solvarma klippor en hel dag, så hade vi grillknyte med våra fina grannar. Herr Granne är helt makalöst duktig på att grilla. Köttet blir så där saftigt och gott - inte torr-grillat som det lätt blir.

Eftersom jag gillar tillbehören så körde jag detta till: Färskpotatis halverade med vitlök, smör, olivolja, havssalt och timjan i ugn. Krispiga. En sallad på melon, advocado, blomkål, gurka och majs (hade inte lagt i majsen på bilden ovan) och till det har vi typ 5 olika dressingar som står redo. Min favorit är senapsdressingen. Vi åt dessutom melon som den är. Och till efterrät blev det kladdkaka. Med massor av vispgrädde. Mumsfillibabba!

Och bara det att man kan plocka sin egen vackra timjan ... lovely!

När barnen somnat spelade vi spel & snattrade på till spöktimmen uppe på deras altan. En härlig sommardag på vår ö. And I love SOMMAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar