lördag 9 juli 2011

SOLVARMA KLIPPOR
Igår åkte lös solen från en klarblå himmel och vi packade snabbt ihop oss och pallrade oss ner till båten. Sedan åkte vi ut till den ö som vi gillar allra mest i vår skärgård. Oh my! Det är så sagolikt vackert. Och så även igår. Där haven möts och skiljs åt av en sandstrand på ca 1 meter är ena sidan iskall och den andra sidan är lika varm som en barnpool. Det är en skön sandbotten. Klipporna är solvarma och lena. Naturen karg och färgstark. Havet alldeles djupblått. Vi åt vår picnic, solade & badade och snattrade på med fina Fru Granne och Sonen Granne som hakade på.

På vägen hem stannade vi på Husarö för en eftermiddags glass. Vår båtmotor skar sig (oups!) men startade som tur var igen. Hem kom vi efter en heldag. Solkyssta och vindblåsta kom vi hem och tog tag i vardagssysslorna ... Maken hjälpte Herr Granne att fira med deras båt och fick utnämnelsen Öns starkaste Man. Inte illa!

Tvätt på torklinan, nyduschad och upp plockade picnic korgar. Och så vill man BARA UT IGEN alltså. Ut till den vackra, vackra ön!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar