torsdag 26 maj 2011

SOMMAR-UTLOTTNING



Hej du som läser min blog!
Sista tiden har det kommit så många nya vänner hit till lilla.u. Jag vill att ni ska veta att era fina kommentarer & fina ord betyder mycket för mig. Tänk att blog-världen ger så mycket. Jag är så glad att jag kom på att jag skulle börja blogga. Det som började som 'en liten bok till mina söner' blev ett sätt för mig att använda min kreativitet, träffa fina vänner och föra dagbok. Älskar det!

Jag tänkte fira att sommaren snart är här {och samtidigt kanske får veta lite mer om er som läser min blog} genom att lotta ut ett av mina SummerII-armband
Lämna en kommentar i detta inlägg - berätta gärna lite kort vem du är - så är du med. Jag berättar onsdag nästa vecka kl 18:00 vem vinnaren är. Och du får själv välja vilken färg du vill ha på pärlorna ...

VI HÖRS & LYCKA TILL!
u.
http://littleujewelbox.blogspot.com

18 kommentarer:

  1. Du vet ju vem jag är...jag är ju den som tyckte att du skulle börja blogga..kommer du ihåg?

    Blogga är underbart och visst är det en speciell värld. Bloggträff i NYC med 10 andra svenska utlandsbloggare, vem hade trott att man skulle gå på en sån när man började blogga en dag i flyttkaoset för tre år sedan?? Inte jag.

    Att sitta på andra sidan pölen och få följa dig i din kreativa vardag, er familj på resor och era underbara helger på landet..det är lycka! Sverigekick varje gång.

    Vi saknar er här och gästrummen ropar efter er...kom hit kom hit...

    SvaraRadera
  2. Vem är Miss DK? Jag vill alltid vara först – så därför gör jag första inlägget! :-)
    Hårda fakta: 42 år, två småkottar och snygg ung dansk fästman. Jobbar med kommunikation och är mycket glad för att ha LillaU som väninna! En av mina bästa! Mjuka fakta: På jobbet är jag skarp, snabb, strukturerad, professionell och med välstruken klädsel. Hemma är jag cool, relaxed, oplanerad, med hippieskrynklig jeansstil. Mitt motto: ”Alla får göra som de vill”….*ler*

    SvaraRadera
  3. Oh no, Lotta, du kom före! OK då...grattis! *ler* Hälsningar Maria i Danmark

    SvaraRadera
  4. Åh vad fint!! Vill självklart vara med i utlottningen :-)
    Och jag är Eva-lein som Ulrika-lein pluggade med
    i Österrike för länge sen....Bor nu i Österskär/Åkersberga med sambo och två döttrar, jobbar inne i city på SHB...Brukar gå in och läsa på din fina blogg ibland och det är alltid kul att få läsa om vad som händer i ditt liv, var ju ett tag sen vi sågs ;-) kramar

    SvaraRadera
  5. Så klart man vill vara med i utlottningen med alster från sin "gamla" klasskompis från Kungshögs-tiden=)
    Kikar in här allt som oftast sen du lämnade ut adressen efter klassträffen för 1,5 år sen.
    Bor ju kvar i småstaden å trivs bra med det, men ganska ofta hägrar det stora landet i väster, så då drar vi dit på semester (senast i påskas).
    Kanske vi skulle flytta "Over There", till sunny California...det hade varit nice!
    Hoppas det ska gå bra för storkillen i skolan, även om faddern inte blev den han tänkte ;-)
    Det känns grymt länge sen mina började skolan... T blir 14 i september och M 12 i juli. Hu vad tiden går!
    Take care.
    Kram, Cicci

    SvaraRadera
  6. Hmm, det verkar som jag hittills är den enda nya bekantskapen, hittade häromdagen till lilla u. av en ren slump och blev förälskad i dessa underbara smycken. Är en för det mesta glad, men ibland arg lilla My-mamma, tillika doktor i konstvetenskap, med ett omättligt behov av det vackra i tillvaron. Älskar arkitektur och design och har turen att få undervisa en massa härliga, kreativa studenter inom detta spännande ämne. Självfallet hade det varit roligt att få glänsa med ett übersnyggt armband specialdesignat av lilla u.
    Ha det gott!
    Anna I.

    SvaraRadera
  7. PS. Nu insåg jag att det var din renodlade smyckesblogg jag hittade häromdagen, så nu måste jag ju "bläddra" igenom den här bloggen också :)

    SvaraRadera
  8. Hej, hej! eftersom jag älskar lilla u:s smycken måste jag bara vara med här :-). Har i lilla u hittat en härlig bloggvän som alltid hejjar på och skickar små gulliga kommentarer. Bor i Nacka sedan 4 år med min man och mina tre barn. För ett tag sedan bestämde jag mig att sadla om från mitt HR-jobb och jobbar nu med ett nytt projekt jag snart kommer kunna berätta mer om. Började blogga i samma veva och har upptäckt ett helt nytt sätt att uttrycka mig på och som tillsammans med urtrevliga kommentarer berikar min vardag. Pocketälskande, marc jacobstokig, magasinberoende, glad, frustrerad inredare, kaffeälskande, löpbiten, chokladberoende anmäler sig här till din utlottning. Kram!

    SvaraRadera
  9. Åh, vad roligt. Och åh, vad fint. Jag vill hemskt gärna vara med i utlottningen.

    Ja, mig känner du ju redan. För om man känner varandra genom bloggarna så känner man varandra på riktigt. Det insåg jag på bloggträffen i New York förra veckan.

    Jag gillar din blogg. Den är snygg och har en fin känsla.

    Kram!

    SvaraRadera
  10. hej! Så kul med tävling!
    Jag ska betälla ett par örhängen tänkte jag.

    Mitt namn är Madelaine, 31 år och är mamma, sambo, matte och egenföretagare! Så liver rullar på i full fart. Precis som jag gillar ha det. Jag gillar även lugna hemmakvällar och älskar umgås med familj och vänner.

    Har följt din blogg ett tag och den är en av mina favoriter.

    Ha en fin lördag

    Kram Madde

    SvaraRadera
  11. Jag heter Lina och jag vet inte riktigt hur jag hamnade här. Förmodligen genom min vän och kollega Malin på MVH Borstahusen.
    Jag är 32 (hjälp snart 33) år gammal och bor i bästa Malmö. Gillar att följa bloggar och människor som lever olika sorters liv! Berikande!
    Skulle bli löjligt glad för ett armband, som skulle sitta fint bredvid ett Lite Kalabalik... ;)

    Kram på dig!
    //Lina

    SvaraRadera
  12. Åh vilket underbart snyggt somrigt armband, självklart vill jag vara med i utlottningen ;) Jag äskar det! =)

    Sofie heter jag, blir 28 år nu i sommar, jobbar som frisör men bara en dag i veckan just nu, då jag har en liten dotter på 8 månader, så jag njuter av mamma"ledigheten" i det fina vädret ;)

    Bor i skogen med min kära sambo, dotter och tre katter! Älskar att mysa med familjen och vännerna, inredning, foton, styling, ja allt som sätter guldkant på tillvaron!

    Har ganska nyss hittat din blogg och tycker den är jätte fin och mysig!

    Massa kramar!!

    SvaraRadera
  13. Åh, vad fint! Klart att jag vill vara med i utlottningen:)! Jag gillar dina urfina smycken- som du vet! Kram fr Stina i Vaxholm

    SvaraRadera
  14. I sista stund slänger jag in en kommentar. Har smygläst dig ett bra tag, då jag hittade dig via Kalaslotta eller om det var via kanske...

    Jag är Karin L - bor i söder-närförort till huvudstan. Har en make, 3 barn och lovely 20-talsvilla. Bostadssknarkare och jobbar med mark och fastigheter hela dagarna.

    Trevligt med en tävling! Tänkte att ett fint armband skulle passa utmärkt då jag inte har hål i öronen ;-)

    SvaraRadera
  15. Sorry .u!!!
    Vet att jag är sen men chansar ju såklart ändå :)
    Jag hittade hit för ett tag sedan, vet inte riktigt hur men oj så glad jag är över det. Vi har ju funnit varandra här i denna bloggvärld och det är jag mycket glad över :)
    Jag bor med sambon Adam i vår nyrenoverade lägenhet i centrala Göteborg, jobbar som inköpare inom mode, är tokig i vackra ting, obotlig magasinnarkoman och drömmer stort om livet som ligger framför mig.

    Hoppas du har en härlig helg på ön.
    KRAM tanten

    SvaraRadera
  16. Hej!
    Åh vilket fint armband, det skulle bli jättefint på handleden! ;)

    Jag hittade hit, till din riktigt söta blogg, på omvägar mellan utlands-bloggar. Själv bor jag i Indien, och har gjort detta sedan 2 år tillbaka. Jag är 13 år, och har final- exams nu, vilket är superduper jobbigt! Om en vecka får jag komma hem till underbara Göteborg igen och stanna i 8 veckor, och då skulle detta armbandet vara superfint att ha på sig när jag åker till havet och andas in den svenska, härliga och sommriga luften :)

    Jag ska också till Frankrike med min bästa vän i sommar, och då hade ju detta armbandet haft en första-klass blijett i min accesoar och smyckes samling som får hänga med :)

    Stor kram!
    Nora

    SvaraRadera
  17. Jag är en blivande 2-barnsmor, 30år, om 3 veckar..... hjälp!
    Älskar att pyssla, sy, göra smycken.....

    Är självklart med i utlottningen av det fina armbandet!

    SvaraRadera
  18. Hej!

    Jag som kikar in här på din (smått beroendeframkallande) blogg är en ung 3-barns mamma som älskar allt som har med inredning och mode att göra.Jag pluggar till förskollärare och när jag inte gör det så pysslar jag hemma i vår villa på landet. Älskar dina fantastiska smycken och skulle såklart gärna äga ett själv! Håller tummarna!!!

    Bästa hälsningar kommer från Karin i Borås

    SvaraRadera