fredag 27 maj 2011

PSSSSSSSSFFFF (LUFTEN SOM GICK UR)Den här veckan har varit helt galen. Varenda dag. Och jag måste beklaga mig lite - jag är så superdupermegatrött.
Meeeeen, nu äré helg! HURRA!

Igår fick jag dessutom hoppa in på dagis på grund av sjuk personal (så är det när man väljer ett kalasbra dagis - som dessvärre är ett föräldrarkooperativ). Jag lagade mat hela förmiddagen, åt med de små sötingarna, gick hem en kort stund för att få Busen att vila en stund. Samtidigt: jobba-jobba-jobba undan ett par saker och skicka iväg ett par beställningar. Tillbaka igen och så vakta barn ute p deras gård, som började bli trötta efter en hel dags bus. Handla med två trötta busar, laga mat och sedan piffa till sig {det tar sin tid, haha}. Gah!

Att sedan träffa två vänner från förr på Wagamama var ju helt underbart. Sitta ner, äta Chicken Curry Katsu, sippa vitt vin, babbla om allt som hänt sedan vi sist sågs (och lite till). Gamla fina vänner. Man kommer liksom på hur mycket man har saknat er. Och tänk vad vi hade kul i Örebro tjejer - i studentens glada dagar. Galet kul! Kram till er - vi ses snart igen!

Idag är vi hemma (som vanligt på fredagarna). Har hunnit med: 1) fästing vaccination (jag & Busen) 2) en runda på stan (COS, BR Leksaker) och 3) lunch på stan, tillsammans med littlesis & Flisan. Nu vilar vi trötta hemma och jag MÅSTE ta tag i vårt hem. Hujedamej som här ser ut. Skura, plocka, röja & torka är vad jag ska göra nu så att det blir fint inför fredagens mys och morgondagens födelsedag. Det är ju inte vilken födelsedag som helst ... {min} ... {moooohahahaha} ...

T r E v L i G.  H e L g

1 kommentar:

  1. Och vad hände med skurandet, röjandet och städa det ???
    Maken.....

    SvaraRadera