måndag 25 april 2011

TILLBAKA HEMMAÅh vilken påskhelg vi har haft!
UNDERBART VÄDER & mys med familjen!

skärtorsdagen stressade jag & Nilsen runt som två skållade råttor. Så mycket att fixa. Och detta i strålande solsken. Så skönt! Barnen gick påskkärringar tillsammans med sina vänner. Och sedan kom familjen Fabrik hem till oss med en väldigt god fisksoppa från Fabriken. Gott bröd, goda ostar och vin till det. En härlig vårkväll tillsammans med fina vänner!

Sedan på långfredags packade vi ihop oss och körde mot Småland. Äntligen skulle killarna få träffa momo & mofa under lite fler dagar. (Förra gången fick ju lilla kusin Flisan magsjuka och jag flydde fältet.) Resan ner tog en evighet på grund av trafiken. Väl framme njöt vi av en härlig eftermiddag tillsammans i lekparken och vi gick till kyrkogården och tänkte på våra fina i himeln. Busen var överlycklig då momo & mofa hade köpt en springcykel åt honom. "Jag älskar min cykel mamma!". Lilla plutten! Sedan en god middag ute på deras härliga inglasade altan. Som en sommarkväll. Ljuvligt!

Maken & mofa spelade golf i lördags och jag & momo tog barnen med ner på stan för att uträtta lite ärenden, handla ett gott vitt vin & lite kul till barnen. När vi kom hem hade Maken med sig en påskpresent till Nilsen; ett eget riktigt golfset. O.M.G! Nilsen talade oma tt han minsann ska bli tennisproffs! Jaha, men det heter golf! Jamen, tennisproffs också! Mmmhmm  ...
Påsklunch a la mamma. Mums! Sedan vilade vi alla lite och gick sedan till lekparken där Nilsen mycket tålmodigt övade på sin sving. Och wow, vilken talang! Han smackade på bollarna, no fear liksom. Även denna kväll bjöds det på god mat & dryck ute på altanen där vi satt och snackade till midnatt.

Igår, påskdagen, åkte vi alla ut till lilla stadens pay & play bana så att Nilsen skulle få testa på golf på riktigt. Jaá. Han tycker ju att han kan det där nu. Vi har förklarat att man måste öva, ha tålamod och öva ännu mera för att kunna spela på en riktig golfbana. "Men jag HAR ju övat!". Så ut på ranchen och slå, slå, slå och så var det dags för hans första hål. Och han var så duktig. Jätte duktig! Och det som är roligast är att han har ett sånt engagemang i golfen, något han annars inte har i olika sorters sporter. Han tröttnars annars snabbt. Kul! Kanske är han bättre än sin mamma redan i sommar! Häpp! Maken & mofa tog en riktig 18-hålare och jag, momo och barnen åkte hem för plätt-lunch och lite vila. Sedan ännu mera lek ute, cyklande och övande på golfswingen. Jag har hittat ett par nya brillor också - ett par schyssta Marc Jacobs. Kul! En härlig grillmiddag på altanen, gott vin & vuxensnack på altanen.

Idag åkte vi tidigt mot Stockholm för att slippa fastna i trafiken. Det gick prima och nu är vi hemma och har städat, tvätatt och packat upp allt. Så skönt! Nu CSI i tv-soffan. I like my sofa! Och att momo är med oss här i stan hela veckan. Jippi!

{ en kompis hemma hos momo & mofa - annorlunda djur vid fågelbordet, hihi!}

Och så njuter jag av att solen & värmen äntligen kommit till Swiiiden. LJUVLIGT!

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg, det låter som om ni haft. Ljuvligt.

  Och vilken ljuvligt cool guldhjälm din lille påg har! Köpt var?

  Kram //Elle

  Pssst! Fillis boyfriend jeans är från HM....

  SvaraRadera
 2. Guld, eller inte, den hjälmen är bara sååå cool.

  SvaraRadera