torsdag 21 april 2011

MINA PÅSKPRESENTER


Jaá visst kan man väl få ge sig själv en påskpresent! Så här på skärtorsdagen.
På väg hem idag gick vi inom Whyred's outletbutik och hittade dessa klackar. Jag har spanat in dem förut. Så idag fick de följa med hem. Älskar Whyreds skor - de är de skönaste som finns, trots höga klackar. Dessa kan jag kanske ha på mig ikväll när jag drar till Blåkulla - hahaha ... Nils tycker nämnligen att de ser ut som häx-skor!! Hmm!


Dessutom gick jag & Nilsen till Statsmissionen och lämnade tre stora papperspåsar med kläder. Känns vemodigt (en massa fina {& svindyra} kostymer som jag hade då jag arbetade inom finans, en vacker silvrig dress jag sydde upp en gång i tiden, Makens första smooking etc etc.) samtidigt som det är en lättnad när man gjort det. Och så hoppas vi ju att någon anna får nytta av dem. Bättre än oss!
Naturligtvis kan man inte låta bli att ta titt på vad som finns inlämnat & till salu. Och där stod de! De där slipade, fina kristallglasen som jag alltid tittar efter. De var perfekta och till ett fyndpris med tanke på att de är äkta kristall. Så fina! Och redan diskade grundligt och nu invigda ... Skål!

Flyg lugnt till Blåkulla!

4 kommentarer:

 1. Men lilla.u. vilka påskpresenter!! Wonderful x 2..
  Va gullig du är som undrar när jag fyller, kan tala om att den stora dagen är den 11 maj :) Behöver jag säga att jag är nyfiken? Du kanske kommer på kalaset, det vore en fin present ;)
  Kram kram tanten

  SvaraRadera
 2. Tanten: Eller hur!
  Kram!

  Mitt Vita Hus: Tack det samma!

  SvaraRadera
 3. Mycket bra påskpresenter, ;) Såg precis din fråga om fina fina soffan - både bilden och soffan är från ROOM, visst är den fantastisk - den vill JAG ha i påskpresent ;) GLAD PÅSK!

  SvaraRadera