måndag 4 april 2011

ME & MY SUMMERCLOTHES
Shiiit vad jag LÄNGTAR EFTER SOMMAREN nu! En riktigt varm & skön sommar.
MEN vad fasiken tänker ni, hon kommer ju just ifrån sol & värme, nu får hon väl ändå lugna sig lite! Jaá, men det är just det. För fy sjutton vad det har varit underbart att få klä sig så lätt, så färgglatt & så enkelt.

Jag längtar massvis tills jag kan ha på mig min korallröda klänning igen (bild 1 &2). Och jag längtar efter att kunna strosa omkring i min stråhatt (som jag typ levde i på Kanuhura. bild 3 & 5). Den mörkblå klänningen, som kommer från COS, kommer nog bli en vardagsfavorit i sommar (bild 4). För att inte tala om mina höga-i-midjan-shorts från HM Garden Collection (från förra året, bild 3). Tillsammans med korallröda naglar. Och mina älskade Raybans ... (tur jag har två par eftersom ett par blev kvar i min stulna handväska {bild5})! Linnen med spagettiband och till det olika flätor i håret, lite rufsigt efter en dag på vift i skärgården (bild 6). Allt som oftast gick jag dock klädd som på bild nummer 7! L.O.V.E.L.Y!!! Ber om ursäkt för 'naken-chock' ... men ni, vet efter 2 veckor i bikini känns det så naturligt ... liksom. Haha!

Ps. Bilderna ovan, hahaha, så kul - men de bjuder jag på för mina fotografer är 2 och 5 år gamla. Och väldigt söta. *ler*

4 kommentarer:

 1. Fina kläder och fin miljö! Känns nästan overkligt så vackert är det. Har fått min man helt med på noterna så kanske kommer jag dit en dag också :-). Ser att vi gillar samma röda färg på känningen, inte helt otippat eller hur ;-). Kram!

  SvaraRadera
 2. Den där korallröda klänningen är ju hur fin som helst...vill oxå ha...var var??

  SvaraRadera
 3. KalasLotta: visst är den Korallröda klänningen gorgeous! Och dessutom till ett smashing pris på HM Trend ;) Hojta om du inte hittar den i US så jan jag kika efter den här. kram!!!

  Camilla: åh, klart att ni ska åka till Maldiverna! ;) vill maken ha info så är jag här, haha! Korallröda klänningar rockar! Sugen på din fina ... Kram.

  SvaraRadera
 4. Oh vad kul, nån mer som varit på Maldiverna :) När var ni där? Och vilken ö?

  SvaraRadera