måndag 11 april 2011

JETLAGGADE. TRÖTTA.
Vart tog helgen vägen? 

Känns som om den bara rasslade förbi ... kommer knappt ihåg vad vi gjort! Har vi gjort något? Jo:

Jag tror hela familjen led av jetlag förra veckan. Det var en ganska tuff hemresa så alla har varit rysligt trötta och lite så där {härligt} smågriniga. Men så kom äntligen helgen och vi kunde vila ut. Äntligen! Vi började i fredags med en lång och härlig frulle hemma hos Fru Fabrik (där även Fru Flygvärdinna var med). Sedan åkte vi ner till  Maken för att hälsa på honom på jobbet. Killarna älskar att hälsa på pappa på 'hans' bank. Hahaha! Det trycks på de höj- & sänkbara borden, det klickas på datorerna, det high-five:as med alla i hans team och man får dessutom äta godis på fredagarna där (och de lite äldre verkar få dricka öl & vin, så trist då!). Klart pappas jobb är ett himmelrike för två små. Vi tog med oss pappan hem och barnen fick bestämma fredagens middagsmys: tacos framför tv:n. Mhmm ... men mysigt hade vi, med sombreros & popcorn. I like Fridays!


På lördagen sov vi ÄNDA till klockan 09:00 - HELA familjen. Så skönt! Och klockan 10:00 var det bara att sätta på sig arbetarkläderna, dra ut på gården och lassa jord. SNART är den nya gården färdig. Då ska det sippas vin och babblas med kompisar där ute. Härligt! Efter att ha upptäckt att det mesta var klart så drog vi och storhandlade på stora affären och systemet. Hem och vila en lång stund, innan vi satte igång och röjde här hemma. Vi röjde badhanddukar (herre gud, hur kan man ha så mycket fula handdukar i ett skåp!). Vi röjde kläder som har hängt i den enda klädgarderoben som vi har här hemma (på typ 0,5 kvm) - vilken tur att vi sparat mina Filippa K kostymer från 2003 (verkligen inne nu) och en dubbelknäppsmoking som maken köpte när han började jobba 1998! Nu ska de till någon som verkligen använder dem (vill någon ha dem tror ni, haha). Vi röjde leksaker! Oooh, vad mycket saker som finns där inne och som det aldrig leks med (kramdjur verkar folk ha dille på att köpa, men barnen leker med kanske 5 var, max), trasiga bilar (2 hjul kvar, repar golven fint) och annat krimskrams (från typ Maccidonken). Sist men inte minst så röjde vi ut ett HELT förråd i källaren. Känslan var skön. Sedan dags att svida om för att gå och dricka vin & äta god plockmat hos fina vänner. Härlig kväll!

Igår sov vi än en gång länge, vaknade runt 09:00 och Nilsen kom upp vid 10:00. Hahaha ... så nog hade vi varit trötta förra veckan. Jag bokade biljetter till fillmen Rio och tog med mig Nilsen och hans vän Hugo. Vilken UNDERBAR film! Jag älskar animerade filmer, älskar! Barnen var nöjda och vi hade det mysig tillsammans. Vi mötte upp Busen & Maken i lekparken och var hemma lagom till middagen. En härlig vårdag!

Idag: MÅNDAG! Mindre roligt ... men det ska nog gå ändå! Har fått akupunktur. Sitter nu och tittar på Zaras vårkläder. Så mycket snyggt och jag gillar de svarta, snedskurna skorna mycket. Tyvärr är minsta storlek för stor. Trist! Gillar den gula och orange toppen också, och byxorna också. Så här vill jag se ut i vår! Ja tack!

2 kommentarer:

  1. Vet du, jag såg på Nate Show här i USA (inredningskillen från Oprah) och där hade de tagit alla överblivna gosedjur och limmat upp på en gammal stol, det blev faktiskt skitcoolt. Alldeles mjuk av alla sköna nallar, hundar och hästar. Kolla här så ser du ett exempel..

    http://inspirationgreen.com/assets/images/Products/chairs3/campana_bear_chair_3101.jpg

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Lotta, vilken rolig idé. Skulle nog kidsen gilla (mer än mamman!). KRAM

    SvaraRadera