söndag 13 mars 2011

RUGGIGARE SÖNDAG

{ Ovan bilder har jag hittat genom att googla på nätet }

En ganska grå & ruggig söndag idag. 
Vi har ganska nyligen kommit tillbaka hem från stugan. Vilken dag vi fick igår. Strålande sol & trevliga grannar på middags besök. Ska se vilka bilder som fastnade i kameran, om jag kanske kan visa några. Ön är vacker. Och ger en ett lugn. Speciellt Maken - och det hjärtar jag!
Nu ska vi strax iväg på kalas till Nilsens kompis Mio. Hela 'balunsen' hakar på ... haha!

Idag bär jag min Barbour oljerock. Men min ullkofta under! Brrr ...
Jag har alltid gillat Barbours oljerockar! De är så klassiska, brittiska & manliga. Och praktiska (när det regnar). Maken har haft en sedan vi bodde i UK, som jag gått och varit avundsjuk på. Nu sist jag var i London inhandlade jag min alldeles egna. Och jag är mycket nöjd. De är ganska stora & vida i modellerna (i alla fall de klassiska modellerna som jag gillar, Beadnelle/Bedale) och tillverkas i minsta storlek 8 (motsvarar svenska 36). På mig blir det stort & oformbart. Så nu när jag var i London, med ett större utbud, passade jag på att prova en i barnstorlek - XXL (trots att mannen på NK sa att det skulle aldrig fungera, och HAN kunde minsann sin sak!) - och den var perfa! Den har inte alla de coola detaljerna som en vuxen Bedale (som sprunnen därbak), men är så gott som klockren! Och jag älskar den! Kommer värma fint i vårens slask.

1 kommentar:

  1. Jag gillar också de där klassiska oljerockarna i unisexmodell. En av de få klädesplaggen man kan ha och som kan vara riktigt rufft sliten och det ser ändå riktigt bra ut :) Mannen och jag har varsin likadan brun - hans i riktigt skraltigt skick. Dags att investera snart med andra ord.

    SvaraRadera