söndag 6 mars 2011

GIRLS WEEKEND

Jag är hemma igen!

Som jag skrev, Maken kom hem i fredags. Stackarn hade blivit magsjuk på flighten hem. Fy! Så han var jetlaggad & sjuklig när jag lämnade honom med två söta busungar här hemma i fredags kväll. Jag tog min rullväska, tog bussen ner till Stureplan och checkade in på Hotell. Hahah! SÅ 'far-far-away' skulle jag på  min girls weekend.

Underbart att träffa tjejgänget; Fru Bankdirektör (Fru B), Fru Proppilopp (Fru P) och Fru (Fröken!) Danmark (Fru D)! Alldeles för sällan vi ses. Så fort jag kom dit, och checkat in i källaren (!), träffade jag Fru B. Vi tog ett glas vin i baren & kände oss mycket oruttade, vad gäller AW, bland alla stylade Stockholm människor! Strax kom även Fru D - 'ända' från Danmark. Vi gick och käkade (hade inte bokat något, så naivt av oss ... men till slut fick vi bord. Skulle kanske tänkt på att det var fredag!), babblade på om allt vi 'missat' sedan vi alla sist sågs och kröp trötta ner i våra bunkrar senare på kvällen. Trötta mamas, men en mycket härlig fredags kväll! (En parentes: Kändes lite mysko att åka typ 5 stationer med buss för att checka in på hotell i sin hemstad ... men löjligt lyxigt också ...)


Lördag: Upp & hoppa för att få i sig lite hotellfrukost (inga croissanter!!). Och nu sluter även Fru P upp. Ut på stan. Shoppa, shoppa, shoppa! Det är vi väldigt bra på tycker jag ... och speciellt med tanke på att vi är 4 tjejer med olika smak & stil. Fru B & jag fick en knäpp idé och köpte varsitt par högklackade stövlar - OH så nöjda vi var. Fru B jagade dem till och med och nöjde sig med en storlek större bara för att kunna köpa dem. Jag dör! In och ut mellan alla affärer, klämma, känna, titta, godkännande, shoppas. Så mycket glädje & så mycket energi det ger!
{ gissa vad jag har köpt !? YAY! }

Vi valde att sätta oss på NK och äta lunch. Fru D njöt av sin efterlängtade semla. Mera shopping & mera inspiration. Tills det plötsligt tog stopp. Och dessutom insåg Fru B och jag att våra 'coola' stövlar kanske var ganska ocoola och t o m lite FM varning på. Så tillbaka med dem! Galet kul, med tanke på denna hype att köpa dem! Tyckte vi! Trötta fötter, trötta & flamsiga tjejer. Så vi begav oss mot Orangeriet där vi drack ett glas vin, pillade i oss lite goda snacks och mös. Så himla majsigt att vara med några av sina bästa vänner och kunna prata om allt och inget - en hel helg!

{ så här glada man kan vara på Orangeriet. Här tänker vi på våra FM-boots! }

Hem till hotellet, hungriga som sjutton och ganska sega. Dags att svida om, nya tag. Middagen intogs {sent!} på B.A.R Restaurang med mycket gott bubbel och fina fisken.

{ bubbel i glasen - fisken på tallriken }

{ fina tjejer }

Söndag och idag valde vi att ta lite sovmorgon, få sova ut. Ändå känner jag mig tröttare än tröttast idag. Jäsp! En lång & snackig hotellfrukost innan det var dags att säga tack & hej till mina fina vänner. You make me happy! Vi ses väl snart igen!

Jag hade lovat Nilsen att få gå på bio idag. Rango. Så Maken kom ner med kidsen, jag tog med mig Busen hem och de andra två är nu på bio. Jag ska vila lite innan jag sätter igång och röjer. Måste packa upp, fixa inför veckan och dofta lite på mina doftljus ... haha!

5 kommentarer:

  1. Men hur härligt låter inte din helg då? Måste säga det samma, det är du så värd :-). Kram!

    SvaraRadera
  2. Det var kul att träffa dina fina killar! Efter vi pussats hejdå tog vi ännu en tur på stan. Jag som saknar Granit i Danmark fick en tur dit, och Fru Bankdirektör fick minsann ett par nya skor till! Supersnygga med kilklack, långt ifrån FM...

    Så pussade jag hejdå på Fru P och Fru B, och vilade benen på Arlandabanan! Tänkte köra lite shopping på Arlanda, men terminal 2 är ju ingen höjdare. Såg dock Mikael Persbrandt, så jag fick ju se något snyggt ialla! (Jo, han ÄR faktiskt snygg i verkligheten, vilka blå ögon!!) Sedan var det sen flight och försenat tåg, men jag kom hem till slut och fick pussa på två små söta nybadade killar och en lite halvtrött men glad pappa...Hem ljuva hem! Så packade jag upp och sydde en indiandräkt!?? Helt normalt "mamma-beteende" när ens 6-åring ombestämmer utklädningen kvällen innan "Fastelavn"*! Tack för sist och kramisar!
    /Miss D

    *Dansk högtid efter fastan där barnen klär ut sig och slår på en tunna tills den går sönder. Då rasar det ut godis, russin och apelsiner. I gamla dagar var det tydligen en katt i tunnan (?), men jag vet inte om jag har förstått rätt där, för det låter ju onekligen lite märkligt. Fast det är klart - de skandinaviska traditionerna ÄR ju rätt märkliga, jmf dansa runt en stång med löv och sjunga små grodorna...

    SvaraRadera
  3. ...glömde säga att du OCKSÅ "make ME happy" - very, very happy! *STORT leende*

    Och, japp, vi SKA ses snart igen!!!!!!!!!!
    /Miss D

    SvaraRadera
  4. Haha, vad roligt det där med stövlarna...skrattar fortfarande...känner igen mig...

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. C: Jamen ja, jag hade det så gorgeous!
    Miss D: Fru Danmark {hihi}. Visst hade vi det bra!!! Indiandräkt minsann. Vad flink du är Mama D! Och du - har du inte missförstått det där med katten - hahahaha!

    Lotta: Har du också köpt ett par FM-boots!? *asgarv*

    SvaraRadera