måndag 7 februari 2011

BESTLITE bl3

Jag har länge tänkt att vi skulle behöva ett par nya lampor i vårt vardagsrum. Ett par lampor som läs-lampor vid soffan, tänkte jag. Vårt vardagsrum är ganska sorgligt. Vi har en soffa som är från när vi köpte lägenheten för 10 år sedan. Den känns "ok" mätt i mått att barnen får sitta i den även om de äter t ex en frukt. Vi kan ha fredagsmys och äta glass & popcorn utan att mamma (jag) får psykbryt. Jag har länge gått och velat ha en super schysst Howard soffa på ROOM. Men det får vänta. Men ett par lampor kan man ju piffa upp rummet med i alla fall. Och gärna ett par schyssta golvlampor.

Idag när jag tittade in på en av de bloggar (House of Philia) som jag läser dagligen så ser jag att hon har en fantastiskt trevlig tävling. Hon lottar ut en Bestlite bl3 (från Länna Möbler).

Kära HoP: Jag vill väldigt, väldigt gärna vinna denna coola Bestlite bl3! Ja tack! 

3 kommentarer:

 1. Supersnygg lampa..jag hejar på dig. Väldigt snygg fåtölj också. Var kommer den ifrån? Kram lök

  SvaraRadera
 2. Lök: ... eller björnen - Ankan här!
  Jag googlade bara skinnfotölj och hittade denna underbara fotölj. Tydligen kommer den från Artwood. Kanske nåt att kolla upp. Blev riktigt sugen på en sådan i vårt vardagsrum. Tillsammans med pl3 lampan som jag kommer vinna (hahaha!).
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Den bloggen läser jag också så gott som dagligen! och JA!!! JAG VILL OCKSÅ HA DE LAMPORNA...

  Lotta

  SvaraRadera