tisdag 25 januari 2011

VAD HAR HÄNT!

{ svårt att ta kort på sig själv - när man går samtidigt ... } 

{ en 'kompis' jag hälsar på varje morgon }

Jag är 'imponerad' av mig själv!
(hur jag nu kan vara det?!)
Ja för jag har kommit igång och jag har gett mig tusan på att göra det. Ta den där 1-timmas prommenaden varje morgon när kidsen är på dagis. Det är MIN tid liksom. Så trots snö-yra och grå-väder idag så trampade jag, i mina nya joggingskor, Haga runt. Ljuvligt! Nu ska jag sluta tjata om det för er ... 


Och ajajajaj, vilken skoskav jag fick!! Jag undrade först vad det var för kaffe-fläckar över hela köksgolvet? Tills jag insåg att det var från mina blodiga strumpar, som smetat av sig. Så nu måste jag plåstra om dem. Och skura golvet. Typiskt! Sedan plugga, dricka kaffe, gå ut på ett par ärenden (som måste göras idag) och sedan plugga mera. Japp så får det bli!

Ikväll ska vi fira Nilsens vän H och så måste jag iväg på info om förskolan. Hjälp! Nilsen är så stor - jag vill inte! 

2 kommentarer:

  1. Klart du ska vara stolt över dig själv! Man mår så bra av att röra på sig och att dessutom göra det ute i friska luften är ju ännu bättre. Heja Heja!

    Lotta

    SvaraRadera
  2. Lotta: Hahaha! Ja det är klart jag är nöjd, men det känns inte som så mycket att 'skryta' med. Det är ju bara en självklar sak man BÖR göra ... Men nu är jag som sagt på G. Så fort snön försvinner ska jag öka tempot och börja springa istället ... nu värmer jag upp, liksom.

    SvaraRadera