torsdag 13 januari 2011

NY RUTIN FÖR FRU u.

{ mitt köksbord just nu }


Idag har dagen börjat toppen. Jag lämnade barnen, tog Fru Fabrik under armen (eller om det var hon som tog mig under armen!) och gick en riktig långpromenad i Haga-parken med deras söta hund Chico. Liten valp { 6 månader } och så full av energi. En riktig inspiration till att gå promenader. MINST 2 ggr i veckan ska vi trampa på nu - direkt efter lämning,  eller hur?!

Nu är jag hemma, nöjd och med en latte i handen. Ljusen tända, nta tulpaner på bordet och NU startar kursen Digital Bilhantering. Heja mig!

Nya rutiner för Fru u.
Nu ska det bli andra bullar!

{ 6 månaders golden - full av energi - vilken inspiration }

4 kommentarer:

 1. Berätta för Fru Fabrik att 10 år senare har de nästan lika mycket energi..eller nåja, mycket energi iallafall...sötnosen!

  Härligt Ulle, Digital Bildhantering låter kanonskoj, är det en distanskurs? Började du den nu? Kanske vore något för mig...kan jag haka på...puss

  SvaraRadera
 2. Lotta.
  Kursen går på distans via Jönköpings uni och är väldigt seriös. Man söker den för HT eller VT. Så kolla in deras hemsida "Digital Bildhantering" heter den och är kanonschysst. Man lär sig PS och Camera Raw ... bra för oss bloggare. Jag gör det främst för att kunna ta & redigera mina bilder på smyckena. Samt inför framtiden om jag vill göra lite mer grafiskt.
  Kul att ha något att pyssla med och samtidig kul att kunna 'piffa' till sina bilder.

  Visst är Chico lite lik Enzo? Sötnosarna!

  SvaraRadera
 3. Hello! Mysig fm du verkar ha! Du har skrivit "bilhantering" och det vore ju verkligen "du" att jobba med bilar! *skratt* Själv läste jag den kursen på KTH - som sommarkurs i Visby ! Det var jättekul, både kursen och på kvällarna! ;-)

  Plugga på !!! Kramisar Maraya

  SvaraRadera
 4. Maraya.
  Va! Tror du inte att det är BIL-hantering jag pluggar på distans? Hahahahah ...
  Wow. Läsa den i Visby en sommar måste vara grejt!
  Kram till dig i Kukedal.

  SvaraRadera