lördag 1 januari 2011

2010 BLIR 2011

I år firades nyår hemma hos oss tillsammans med little.sis, T, Flisan & Herr Mattson. Vi gjorde det enkelt för oss.Så här såg menyn ut:

Förrätt
Egen-bankad Carpaccio med ruccola, olivolja, pinjetnötter & citron
*
Huvudrätt
Skaldjursplatå med goda ostar & bröd
*
Efterrätt
Creme Brulée

Smaksens! Och till detta serverades bubbel i massor, en flaska rött {makens favorit}och en fin vintage port {från vår Portugal-resa som vi gjorde tillsammans med little.sis och T innan barnen kom - jag höggravid 2005 - smart med tanke på all portprovning}. Tyvärr blev little.sis riktigt risig och fick gå upp och lägga sig {missade efterrätten och tolv-slaget! Stackarn}. Vi andra hade hur trevligt som helst! Åt & drack och snackade kvällen/natten lång. Maken tror jag minsann hade lite extra roligt - i alla fall framåt småtimmarna. Hahaha ...   

{ carpaccio som jag själv fick banka-banka-banka ut & så klart nyårs-boan till TLB-dress ...}

{ riktigt goda ostar & surdegsbröd }NU LADDAR JAG FÖR 2011.
Nu kör vi ...


2 kommentarer:

 1. åh vilken härlig nyårsafton...och snyggo, den där boan vill jag oxå ha...var var var kan jag hitta den...vill verkligen ha den, den är ju helt perfekt att piffa till sig med!

  har en äkta svandunsboa...i cerise...not så användningsbar.

  när bokar ni resan hit...vill ha hit er snart...miss u...

  SvaraRadera
 2. lotta. vi kommer snart. ska bara klura ut när. kanske till makens 40-årsdag? ;)
  boan är säkert 10 år gammal och jag kan inte minnas var jag köpte den {försökte tänka efter ... }. men den har hängt med ett bra tag & på väldigt många festligheter, så gott som ALLA nyårsaftnar ... så, sorry. men hittar jag en så lovar jag hojta till. kram.

  SvaraRadera