lördag 4 december 2010

BIRTHDAY

Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Jag ÄLSKAR födelsedagar!
Och tycker att de ska firas - ordentligt. Inget trms om att "näe, jag behöver inte firas. jag är så gammal nu!".
Alla ska firas på sin dag, oavsett ålder.Det är ju bara kul, ju!

En av de födelsedagar som jag minns lite extra är den då jag fyllde 21 år - i USA. Bara det, att fylla 21 år i USA {den 'stora åldern' over-there}.

Jag hängde lite med en 'surfer-dude'  de sista månaderna jag bodde i SanDiego. Vi kan kalla honom K. Han kontaktade min 'mamma i min familj' och frågade om jag kunde få dagen ledig {utan min vetskap}. Jag fick det. På morgonen firade familjen mig med pompa & ståt, mina fina au-pair vänner kom också dit och vi åt alla en härlig tårt-frukost. Sedan stod K utanför med sin surfer-truck och hämtade upp mig. Va? Gissa om jag var förvånad! Vi körde mot flygplatsen där han utbildade sig till pilot. På en av banorna stod ett litet propellerplan och mot detta gick vi. Jag var mållös. Så överraskad? Han flög oss {bara oss} i detta lilla proppellerplan ut till ön Catalina Island {som är/var en idyll}. Framme på ön bjöd han på  en lång prommenad {så vackert}, lunch på fina restaurangen, bad i havet och sedan bar det av mot fastlandet igen. 

En äldigt speciellt upplevelse. Kanske också för att det blev en sådan total överraskning & att jag var så ung.

Detta var så klart lååångt innan Maken och jag träffades!
Maken är en hejare på att fira födelsedagar. Han liksom jag tycker att födelsedagar ska firas {eller så är det för att han vet hur barnsligt förtjust jag är i födelsedagar.}
... men flyga propellerplan med mig som enda gäst, det kan han inte ... haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar