måndag 11 oktober 2010

[nytt i barnens rum]

{ ny plats för pyssel i höstmörkret }

{ myshörna för läsning & wii }

{ flugsvamparnas hörna - vid oktobermånadstavlan }

I helgen bestämde maken & jag oss för att nu är det dags att fixa till barnens rum - mer efter deras behov. Vi saknade en pysselhörna. Fram tills nu har vi använt köksbordet, som därför alltid är belamrat av papper, pennor, kritor, klistermärken, playdoo, pussel och annat krims-krams och alltid precis när maten ska ätas. Dessutom har de förvarats på en hylla högt upp för att lill-busen inte ska nå dem - vilket gjort att Nilsen inte nått dem när han vill pyssla själv.
Vi köpte ett vitt skrivbord med två hurtsar som 'ben'. Kastade ut 140-sängen som bara stått och tagit plats {förrutom när momo & mofa kommer på besök}, rensade ut alla saker som inte används {slängdes & sattes ner i förråden}. Köpte en bokhylla för alla böcker som hittils legat i kartoner under sängen. Och Voíla! Visst blev det ganska mysigt! Känns mer som ett riktigt barnrum. Nu ska jag bara hitta ett fint gammalt linneskåp som rymmer alla leksaker som just nu ligger i en gammal resväska från början av seklet {överfull} och Rice korgar {överfulla med bilar}. Då blir det kalas-perfa!

Japp. Nilsen & Busen samlar på savannens djur-huvuden. Visst är de härliga!
Och japp. Mamman samlar på flugsvampar i alla dess former. Love them! Speciellt lamporna & pallarna. De är så fina!

5 kommentarer:

 1. Sååå mysigt killarna har fått det! Perfekt med pysselhörna där båda får plats! Lillebror vill ju alltid vara med storebror eller hur! <3 Vart hittade du djurhuvuden? och soffan? så härliga de var! kram Annika i Ljungby

  SvaraRadera
 2. Tack LjungbyAnnika! Djurhuvudena kommer ääääända från Ljungby!
  Soffan i hallen är från Åhlens och myshörnan i killarnas rum är en dubbelvikt bäddmadrass full med kuddar. Vi använder den även som gympamadrass ... slår kullerbyttor, står på huvudet etc. De älskar det!
  Hörru! Du skickade aldrig armbandet? Fick du nånsin kontonumret av mig?
  Kramar, u.

  SvaraRadera
 3. Har du sett den flugsvamp som är lika stor som dina fast virkad på Anthro...to die for...99 dollares...ska jag slå till och hoppas på att ni kommer över snart snart...
  KRAM

  SvaraRadera
 4. I love the mushrooms and the animal heads are so fun!! Perfection! xo

  SvaraRadera
 5. Kalaslotta. Måste genast kolla in de där virkade flugsvamparna. Låter som om jag MÅSTE ha dem. :)

  Ourlittlelovenest: wow. glad you like it!

  AnnikaLjungby: Djurhuvudena är köpta hos Lena Andersson. Mammas kompis. Hon har massor av fina saker ...

  SvaraRadera