tisdag 28 september 2010

[pissmyror]


{ give some love to the world }

Jag förstår - ni alla pissmyror tycker att hösten {med kommande mörka vinter i antåg} är precis lika tråkig som jag. Men kan ni inte bjussa lite mer på er själva. Och måste ni se så sura ut, muttra så mycket & vara så besvärade HELA tiden när man möter er på stan! Jag är så trött på oss svenska pissmyror med detta trista bemötande - var man än vänder sig. Kan vi inte anamma den amerikanska modellen i just detta avseende, dvs vara lite mera positiva & 'HAPPY smiling' när vi möts på gator & torg! Även om det är ganska fake:at. Snälla!
Ge oss ett leende och jag lovar du får en tusen så gånger trevlig dag själv!

Och ikväll ska jag på föräldrarmöte på vår föskola. Det kommer också bli interesting. Interesting i den bemärkelsen att vi alla är ganska olika och har väldigt olika syn på många saker. Spännande! Jag har lovat mig själv att sitta tyst, lyssna och bara säga kloka saker. En utmaning, men jag ska l.y.c.k.a.s!

... annars. En förmiddag med shopping med Fru Granne. Så mycket fina saker. Ska visa vad vi kom hem med i ett senare inlägg. {jag vet - det är ju inte jag som ska hoppa, men man kan ju inte låta bli ibland ...}

{ energiräddare - i'm going nuts! }

:~:~:~:~: Uppdatering efter förskolans föräldrarmöte: Jag säger bara SUCK!

2 kommentarer:

 1. Pissmyra beteendet är så trist. Lika trist som vädret i november.

  Du kommer lyckas finfint på mötet ikväll...jag hade ett liknande igår och jag lyckades.

  Shoppa på och gå dit och tänk "vem äger problemet?" det är oftast pissmyrorna själva...

  Eller flytta hit...komsi komsi...

  SvaraRadera
 2. Lotta: I know, I know! Men jag jagar alltid upp mig. Hahaha. Sån är jag!
  Och shoppa - japp det är jag en jäkel på! Too good!
  Och pissmyrorna får jag väl bara ta och stå ut med så länge Maken inte blir erbjuden en USA-tjänst som känns rätt. Skulle älska det! Skulle behöva lite Amörican-positivism i min vardag! Höra någon då & då använda ordet AWSOME! AWSOME!!!!

  SvaraRadera