söndag 25 juli 2010

[får jag ... ]

... natta Busen, mamma?"

Nilsen ville gärna testa att natta lillebror häromdagen.
Ja, varför inte.
Vore ju toppen om de två kunde gå och lägga sig tillsammans.
Jaáa det gick ju som det gick.
Men de verkade ha ganska kul. Kanske lite för kul!

Igår hade vi en riktig 'full-fart-från-morgon-till-kväll-dag'. Vi började med en solig tur till öns torg där det var bak-lucke-loppis. Sedan vidare till den årliga knallemarknaden. Oohoo! Riktig knalle-marknad! Ni vet; med stånd som säljer evighets-bakplåtspapper, rökta korvar, brända mandlar, plastbyttor, marknadsgodis, langos, munkar och köksinredning {!} ... ett mycket speciellt släkte det där. Det som är roligast {enligt barnen} är så klart det lilla tivolit, bestående av 4 karuseller & en hoppborg. Och jiiihaaa vad det var lyckligt när de fick ett häfte biljetter {3 åk var}. De åkte tut-tut-tåget, flygande flygplan & hoppade hoppborg. Busen sken av lyckans lycka och Nilsen han visste knappt var han skulle börja. Så härligt med barns påtagliga & totala lycka.

Hem och vilade en liten stund. Duschade och dripp-dropp-regn. Vi som skulle ta båten till Herr Kollega och Fröken Jurist. Snabbt in i sportbilen istället och i med sportväxeln. Stannade vid affären för att köpa lördags-godis. {"Men mamma, vet du inte vilken dag det är idag? Vi har ju inte fått något lördagsgodis!" Ohoh! Dumle, citronkolor & kolanappar inhandlades.}
Framme i regnet. Fantastisk utsikt de har utöver viken. Och oj vilken liten sötnos de utökat familjen med. Sally - liten 9 veckors brun labbe. Vilken liten sötnos! Busen var helt exalterad över henne. Nilsen mindre glad. Men så plockades leksaksbilslådan fram och det bjöds på lördagsglass & läsk och då var lyckan total. En mycket trevlig kväll i trevliga vänner sällskap. När vi kom hem öste det fullkomligen ner. Tur vi inte tog båten!

Sen nattning av barnen, ett glas rött och så en deckare på tv.

Idag är hela Makens familj här över dagen. Solen tittar fram och bjuder på en finfin ö-upplevelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar