onsdag 14 juli 2010

[ett par lata dagar]

{ vackert - i havsbandet }
{ maken dyker }

{ nilsen har äntligen kommit igång med bad i havet }

{ strandfynd no 2 }

Vilka fantastiska dagar vi haft!
I söndags morse fick vi besök av Fru Granne med familj. Deras Maya är lika gammal som Nilsen och nästan som hans syster. De är ju uppväxta på samma gård och de är verkligen polare. Så söta - så bråkiga {emellanåt}. "Jag först!" "Nu är du inte min bästa-kompis längre!" "Hahahaha - du är bäst!" Många roliga skratt ger de oss vuxna ... och en del magsår! Som det ska vara!

De vet hur man njuter av mat- & dryck! Och de handlade med sig så mycket god mat ut att vi nu när de åkt måste gå på diet & avgiftning. Hahaha! Barnen har haft så kul tillsammans. Vilka vänner! Och vi vuxna har njutit av vackra dagar vid kobbar & skär. Druckit rosé i havsbandet, sett barnen leka i vattenbrynet på klippor & sand, babblat på om allt & inget {det är jag & Fru Granne lika bra på}. Vi har suttit uppe länge och sippat på Amarone-viner när barnen somnat, njutit av lugnet. Igår åkte de vidare på nya äventyr och vi blev ensamma. Lugnt & tyst. Välkomna tillbaka snart Fru Granne m familj!

Idag jobbar Maken i stan {han har jobbat här utifrån i 2 dagar, najst kontor - vilken lyx!} och jag och barnen tog rejäl sovmorgon {till 9!}. Vi ska nu gå till klipporna, simma och fika. Så skönt. Ett par dagar att slappa innan nästa spännande båtäventyr på fredag. Då ska vi träffa KalasLotta med familj på Sandhamn. Hurra vad skoj! Längtar! Och så längtar jag efter Sandhamn Bageri's hallongrottor. Och sen så kommer nästa gäng fina vänner på lördag morgon för mer ö-häng med oss. Fru Tandläkare med familj - välkomna!

What mer? Jo ... jag har kommit in på Digital bildbehandling på Högskolan i Jönköping till hösten. 7,5 poäng på distans. Spännande - Så kul! Nu ska jag lära mig Photoshop på riktigt!

Jaaa - och så saknar jag LittleSis och Flisan!

OCH jaaa : Jag har världens GULLIGASTE barn!

1 kommentar: