lördag 3 april 2010

[vår i luften]

hej va´re går!
maken ska köpa en grön, gammal flakmoppe till sommaren.
wiiieeee!

Vi bestämde oss för att stanna hemma i stan långfredagen för att fixa det allra sista med packningen. I alla falll skriva ner saker som inte får glömmas i handbagaget och handlade de sista sakerna etc. Vi chillade och bara njöt av tanken på att vi nu har 14 dagars semester i ett soligt paradis framför oss. På eftermiddagen gick vi ner till lilla lekparken och lekte - åkte mest rutschkana; den STORA rutschkanan. På mage, på rygg, på rumpa - med fötterna först, med huvudet först, med rumpan först - ja'a, på alla tänkbara vis. Och det skrattades högt! Sedan en god middag, nattade barnen och så ett glas rött framför underbara Solsidan (vår tur att asgarva).

Påskafton! Och idag njuter vi av stugmys. Kaminer som sprakar sådär ljuvligt, solen som skiner alldeles fantastiskt och så krokusen som börjar titta fram i rabatterna. Nu när Busen vaknar om en stund ska vi ut och utforska vårtecknen i trädgården innan vi ska ner till Fam Kusin på påskmiddag. Life is good!
Men jag saknar familjen - mamma, pappa, Cissi & T! Nästa påsk vill jag kunna bjuda in till ett dignande påskaftons bord. Inspirerad av Lantlivs fab Mat & Vin tidning. Ett tips - köp!

{semester} {semester} {semester} {semester} {semester} {semester} {LOVE IT}

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar