fredag 16 april 2010

[i'm back!]


Jahapp, så nu har vi äntligen fått vårt eget modem. Lovely! Sitter just nu ute på terassen, Busen sover och maken & Nilsen spelar Nintendo DS.

I tisdags tog vi oss alltså från Hotel Le Victoria (som så här i efterhand inte var något höjdarhotell, helt ok, men ... näe, inte alls det jag tänker om Mauritius) med egen chaufför till vårt andra hotell: Hotel Paradis. Resan var inte helt smärtfri. Busen ville inte sitta i bilen (skrik, skrik), maken & Nilsen blev åksjuka (Nilsen kräktes i en vykortspåse - som maken lyckades skvimpa ut över honom. Vi fick stanna och klä av honom, torka bilen och lufta en riktigt blek fis. Stackarn!), chauffören var sur som ättika och resan tog alldeles för lång tid.

Men väl framme kändes det som att komma till 'the paradise' ... wooohooow! Vilket ställe, vilket hotell. Vi bor mitt i ett stort naturområde omringat av berg, turqouist hav och vita stränder. Maten 'magnific' och servicen likaså. Rummen är fab och precis utanför gar vi cocospalmer, vit sandstrand & havet.
Ska ni till Mauritius - this is da shit!

Vi njuter verkligen och tänker på hur himla bra vi har det som kan åka på en sån här fantastisk resa. Det är så härligt att få tillbringa tid tillsammans som familj. Jag älskar att se maken slappna av och njuta av att vara med barnen på heltid. Och jag älskar se barnens lyckliga små ansikten när de sitter vid havet och gräver i den vita, mjuka sanden eller lyckan av att få äta glass till dessert.

Life is good!

Nu blir det spännande att se om vi kommer hem med vår flight på tisdag kväll? Well, en månad till här på Paradis kan jag leva med ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar