fredag 5 mars 2010

[winter holiday i stugan]

Små glimtar från stugan ...

Nu sprakar det i våra två kaminer och ute är det så mycket snö att man kan tro vi är i svenska fjällen. Ni vet när vägarna är kantade med höga vallar och snön gnistrar och det knarrar under skorna när man går - eller rättare sagt pulsar fram. När svensk vinter är som vackrast! Men vi är inte i svenska fjällen - snarare svenska skärgården. Vilket gör det ännu mer fantastiskt!

Maken tog ledigt idag så att vi skulle få en natt extra här ute och det är bara så ljuvligt. Busen sover, Nilsen spelar nintendo i soffan. Jag fixar och trixar efter en rejäl städsession. Elektrikern har varit här i en vecka och dragit om all el så det behövdes en rejäl städning. Maken han stormtris. Han är ute och fixar med sina fågelbord som måste fyllas på & alla 10 talgbollar som ska hängas upp till de små vackra & hungriga fåglarna, hans käraste här ute.

Sedan - fika och en lite prommenad ner till havet kanske. Innan vi korkar upp en flaska rött och lagar en god pizza och myser med ostbågar framför tv:n allihop ikväll.
Livet är gott!

Jag har sedan länge lovat att lägga ut lite bilder på vår stuga. Nu har jag försökt ta lite bilder här och där,  på de saker jag gillar allra mest. Stugmys!

1 kommentar:

 1. Thohej!
  Det blir andra gången vi besöker Vegas. Frasse har en syssling där som vi ska hänga lite med å så ska vi på en stor träff. Vi håller ju på med våra gamla bilar=) Var i Vegas okt -08 senast. LA blir 5e gången (4e för barnen) som vi besöker. Vi håller till nere i Orange County hos våra "amerikanska adoptivföräldrar". (Inte illa att bli adopterad när man är i 30årsåldern, dessutom av människor man knappt träffat men som det bara klickar med direkt. Så när vi är i LA ockuperar vi deras hus och pool!)
  Det kommer att bli semester, nöjesparker, ännu mer bilar, upp till Hollywood, Santa Monica, shopping mm mm Och bara njuta!
  Ska bli så skönt. Längtar efter CA och NV-solen.
  Ha det bäst. Kram Cicci

  SvaraRadera