söndag 7 mars 2010

[åka pulka]


Kolla in vädret! Sol & gnistrande snö! Och vi åker pulka och njuter i snödrivorna. Här ute får det gärna vara vinter ett tag till. Ljuvligt!

Dagen igår började dock mindre ljuvligt. Vattnetpumpen (och ett gammalt rostigt element under huset) orsakde elavbrott. Vi vaknade med plus 2 grader i huset. Brrr ... Men det är tur att man har en händig make som fixade det. Stolt som en tupp, 3 timmar senare, fungerade elen och vattnet. Ispropp i rören (undra på då vi hade -20 på natten) och en läcka var tydligen orsaken.

Vi träffade Familjen Kusin igår eftermiddag och åkte pulka tillsammans i värtsa pulkabacken nere vid havet. Sedan gick vi ut till en sjöbod, över isen, och satte oss på en brygga mot husväggen och drack varm saft och åt kakor i solen. Sämre kan man ha det, eller hur!

Kvällen bjöd på dusch och lek i duschutrymmet som nu fått golvvärme - som en dröm att duscha med ett varmt och skönt golv. Jag lagade pasta/lasagne gratäng (hade glömt lasagneplattorna hemma) och vi njöt med ett glas rött i soffan när barnen somnat - till ljudet av kaminens ved som sprakade mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar