måndag 28 september 2009

Sista dagarna i Clearwater

... sol, sol, sol & varmt! Jag älskar semester i sol & värme. Jag ÄLSKAR! Tillsammans med lilla familjen! ÄLSKAR!
De fyra dygnen vi har haft i Clearwater har varit absolutley AWSOME - AWSOMENESS! Vi har vilat, hängt vid poolen, på beachen och bara varit. Tagit en avstickare på eftermiddagarna för att kolla in någon affär/mall och så har vi badat igen efter middagen. Sedan har vi coolat ner på rummet och barnen har fått somna. Jag & maken har sippat på rödvin och kollat tv. Älskar amööörikansk tv. Synd bara att Hilton inte hade Bravo ... alla de bästa programmen visas ju där!!!

Det som har varit härligast här i Clearwater har varit hänget vid poolen - jaá trots att beachen är helt fab här i Clearwater (faktiskt ratad som en av de allra bästa i världen) så funkar det så himla bra med barnen vid poolen. Nils fick en liten simväst (Speedo) som han har när han badar och han är nu en riktig fena på att simma, alltså på riktigt - ni vet med armarna och benen, så som man ska. Han dyker och hoppar och springer i. Galet coolt! Även om den där västen inte är 100% flyt så känns det ändå tryggt när han har den på - han har kunnat ligga i vid kanten samtidigt som jag och Bosse lekt vid poolkanten. Det som är allra mysigast är att alla i lilla familjen har 'bara varit' --- chillat, lekt & haft det såååå najst!

Maten i Clearwater- como si, como sa ... ja ni såg väl inlägget om Cooters. Alltså hey hallå!!! Kan fortfarande inte fatta att vi gick in där - och dessutom åt! Well ... Men ikväll, vår sista kväll, gick vi på Island Way och det var riktigt bra ... i amerikanska-Florida-mått mätt. Vi åt sushi och drack så gott vitt vin. Nilsen fick äntligen äta sin efterlängtade fisk. Vi njöt vår sista kväll.

Imorgon tidigt drar vi hem. Jag VILL INTE! Hela jag skriker: VILL INTE! Som ett litet barn - Vill inte! Vill inte! Vill inte! Vill vara kvar här i vår lilla lyckobubbla. Borta bra (japp), hemma bäst (nope, eller njae - kanske)! Men, men - allt har ju sitt slut. Och nu är våra 18 dagar på resande fot i USA slut ... dags att åka hem till vardagen (huh!). Tack snälla, underbara lilla familjen för en oförglömlig & awsome semester! I LOVE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar